2008-03-07

Nästan inflyttade

Här kommer det lagas mycket pasta
Nu är vi hyfsat inflyttade. Det finns ett fåtal flyttkartonger kvar som måste packas upp men jag hoppas vi hinner processa dem i helgen. All elektronik är även uppe och rullar och patchpanelen sprider bredband, ip-telefoni och kabel-tv i huset på ett fröjdfullt sätt. Att ha minst två bredbandsuttag i varje rum (16 uttag totalt) är mumma för en IT-nerd som jag och tänk vad skönt det är att slippa dra nätverkskabel mellan alla olika rum (trådlöst ger inte samma prestanda och stabilitet).

Silverdal är ett mycket trevligt område och det finns fina naturområden utmed Edsviken samtidigt som det är nära till city (mindre än en mil). Resan till jobbet i Sumpan tar lite drygt tio minuter och uppmättes med bil till knappt nio kilometer, helt ok. Bredvid vårt bostadsområde ligger Polishögskolan. Det fina med det är att det finns ett elbelyst sågspåns-motionsspår på cirka tre km. Sedan finns det även en tartanbana som mestadels ligger helt öde. Tyvärr uppmäter den inte riktigt 400m men det känns ändå lite lyx att ha den så nära hemmet.

Idag är det bankmöte klockan två inne i Solna för att slutföra försäljningen av lägenheten i Bromma. Efter det väntar ett lättare distanspass.

Hemmets viktigaste  möbel -TV:nNavet i hemmet: TV-bänken som inhyser receivern, CD/DVD-spelare, alla tv-spelskonsoler (PS3, Wii, Xbox360), HTPC:n och lite annat smått och gott.

9 kommentarer:

Anonym sa...

9 km, perfekt för lufspass med rygga Patrik ;) 18 km per dag helt gratis.

Patrik Engström sa...

Jo 9 km e najs. Jag tror dock att man kan korta av det ännu mer om man genar via Ursvik. Fast väl där kanske man vill stanna till och köra lite terrängspår? Det blir nog till att dumpa en kluns med ombyteskläder på jobbet och sedan lämna kvar jobbdatorn. Den får snällt övernatta på jobbet.

Anonym sa...

Det finns alltid en lösing!

Anonym sa...

Patchpanel och 2 bredbandsuttag per rum? Holy moly. Jag är avis.

Ännu ett bra argument att bara flytta in i nybygge :)

Patrik Engström sa...

Walter:

Hehe, jo bredband i hela huset med inbyggt nätverk är underverk för oss med datorintresse! Att man sedan matar det med 100Mbit-fiber gör ju inte saken sämre heller.

Unknown sa...

www0504


oakley sunglasses
cheap jordans
cheap snapbacks
hornets jerseys
coach handbags
christian louboutin outlet
ferragamo outlet
ray ban sunglasses
christian louboutin outlet
mac makeup

Unknown sa...

2018510 leilei3915
canada goose jackets canada
coach outlet
canada goose jackets
uggs outlet
coach outlet
prada outlet
kate spade outlet
canada goose
kate spade outlet online
pandora charms

5689 sa...

zzzzz2018.9.16
ugg outlet
coach outlet
nike outlet factory
red bottom shoes
pandora charms
mlb jerseys
ray ban sunglasses
canada goose
ecco shoes
christian louboutin shoes

Unknown sa...

www0927
true religion jeans
canada goose outlet
manolo blahnik
coach factory outlet
adidas outlet
canada goose
nike shoes
james harden shoes
valentino shoes
kate spade