2008-04-18

Sällskap

Fredag och snart är veckan slut. Idag har jag varit hemma med barnen och även varit förbi en sväng till BVC för att göra en fyraårskontroll på Elias. Lill-grabben genomgick syn- och hörseltest, fick rita och räkna, rabbla upp färger, hoppa på ett ben och gå balansgång. Resultatet blev att han tydligen är en funktionsduglig fyraåring. Nu vet vi det. Vikten var 15.2 kg och längden mättes till 103 cm. En meters gränsen är således sprängd. Nästa gräns som skall sprängas är sub 30. Då jag skämtsamt sade det till Elias och barnmorskan fattade hon noll. Elias nickade dock instämmande. En väluppfostrad fyraåring!

Idag är det även dags att välkomna herr Larm med familj till grannskapet. Karln flyttar in snett framför mig i sin paviljongsvilla. Jag tog mig friheten att bjuda in mig själv för en besiktning och det såg mäkta fint ut. Tror minsann jag skall hänga där rätt ofta och tigga till mig lite gratis frukt-cider. Vidare skall det bli förbaskat skönt med lite löpskällskap. Sedan jag flyttade till huset i Silverdal har merparten av löpningen bedrivits på egen hand men det skall det bli ändring på nu.

Och TDM? Jag har fortfarande inte bestämt mig men känner jag mig själv rätt (det gör jag väl!?) så kommer jag, trots Coach Lamas motsatta uppmaning, att gå på den ursprungliga planeringen. Alltså köra den långa banan.