2008-04-04

Återbesök hos Asics

Igår var det återbesök hos Asics. Kul att åka dit och se lite av de kommande höstprodukterna. Jag fick med mig en kartong innehållandes skorna DS Trainer och Kinsei samt massor av klädprodukter så som t-shirts, linnen, shorts, jackor mm. Måste erkänna att det känns lite lyxigt att åka dit tomhänt och komma hem med en hel ny klädkollektion. Inte blev det heller sämre av att vårkollektionen går i FK Studenternas färger, dvs blått och vitt.

Idag väntar sex stycken tuffa terrängintervaller i Polisspåret. Ryggen har ömmat lite mot slutet men jag hoppas att ett besök hos Naprapat-Helena i helgen råder bot på det.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jaha...här har man dig i krokarna och inte kom du och hälsade på... :-)

Patrik Engström sa...

Ellinor:

Haha, jo tanken slog mig precis när jag parkade bilen utanför Asics. Men med två barn in packade i baksätet så var jag glad att hinna in, hälsa och roffa åt mig kläderna/skorna!

Förresten så trodde jag vi bara träffade varanadra joggandes vid Kungsholmen. :)