2008-04-28

Utflykt och pollen

Venla Bumbelbee
Resan till landet i helgen blev lyckad och vi hade flyt med vädret. Vi kom fram på fredagskvällen och slängde ihop lite grillmat för att sedan hinna basta en stund.

Under lördagen så fick Elias springa av sig lite överskottsenergi vid en lekplats i Sala centrum. Efter lite korv med bröd och tog vi det lugnt under eftermiddagen. En liten benstreckare hann jag även med innan det vankades mera bastu och grillning till middag.

Gungning i lekparken
Tyvärr har pollensäsongen slagit till med klubban och näsan rinner och snorar. Det värsta är nog hur den precis hela tiden kliar och sticker så jag blir tokig. I natt vaknade jag strax efter klockan 03:00. Inte pga att Venla skrek utan för att snoken höll på att explodera av klipulver (läs: pollen). Låg och vred på mig i knappt en timme innan jag resignerade och gick ut till badrummet för att knapra lite pollenmedicin. Runt lunchtid idag måste jag förbi ett apotek för att inhandla lite nässpray och ögondroppar.

Bastu efter ett löppass - finns inget bättre