2008-05-20

Nytt boende

FunkisradhusNytt boende - inflyttning januari eller februari 2009

Så var det dags igen för en flytt. Jag släppte en liten teaser igen och några reagerade direkt. Men det är alltså sant.

Vi visste redan då vi flyttade in i vårt nuvarande boende att det inte skulle bli för mer än några år. Fyra rum och kök fungerar bra för en familj med två barn men kommer storken i framtiden med en ny röd sak (som det bokstavligen heter på japanska) så är vi trångbodda igen.

Så, i februari gick Skanska ut med ett nybyggnadsprojekt i Silverdal. Stora stiliga radhus i funkisstil vilket jag och Marika triggade på direkt. Iallafall tills vi såg prislappen. Vi lade ner projektet sköt flyttplanerna på hold tills vidare. Dock har vi hela tiden insett att ett nytt husköp i samma område om några år säkerligen kommer kosta ännu mera pengar då priserna på bostadsmarknaden ofta (alltid?) stiger. Med hänsyn till detta så skulle det vara klokt att investera lite tidigare i nytt boende.

Av en slump så fick vi nyligen reda på att husen återigen var ute till försäljning med priserna justerade neråt med 10% och då började konsumentdjävulen i mig att vakna till liv igen (inte för att den egentligen somnat). Kontaktade omedelbart mäklaren och bokade ett objekt, clearede med banken så det var ok att låna lite till dollares och sedan igår iväg för att titta på ett visningshus. Så om allt vill sig väl så signar vi kontraktet i slutet på denna vecka eller i början på nästa. Inflyttningen är planerad till januari eller februari 2009.

Alltså, tre våningar med dubbelgarage. Större bo- och biarea med smart planlösning med öppna ytor i kök och vardagsrum. Goda förrådsutrymmen med möjlighet för både löpband och bastu samt sist men inte minst ett extra rum (dvs totalt 5 RoK). Bifogar en länk med lite planlösningar för de som är intresserade:

Planlösningar för plan 1 - 3 »

6 kommentarer:

Anonym sa...

Det såg riktigt trevligt ut, och med plats för större familj, löpband och inte minst bastu och allt samt prisdumpning förstår jag att du nappade!

Anonym sa...

Ser riktigt fint ut, hoppas det blir som ni har tänkt er! :)

Anonym sa...

Din lilla kubist - två garager för dubbla löpband.

Anonym sa...

Riktigt läckert hus!!!

Unknown sa...

www0504longchamp pliage
michael kors outlet
tory burch outlet
oakley sunglasses
coach factory outlet
nike outlet
cheap nfl jerseys
coach handbags
cleveland cavaliers jersey
nhl jerseys

5689 sa...

zzzzz2018.9.16
canada goose outlet
ray ban sunglasses
michael kors outlet
clarks shoes
reebok outlet
longchamp outlet
ralph lauren polo
issey miyake
adidas superstar
nike shoes outlet