2008-05-19

Tomrum

Argh! Vilket tomrum. I helgen såg jag klart sista avsnittet av Dexter säsong två. Merjda, serien e ruggigt bra. Det känns lite skumt att säga det men det är inte ofta man sympatiserar med en seriemördare. För er som inte sett serien så rekommenderar jag den varmt. Nu går jag mest och väntar på säsong tre. Eller så köper jag bara boken som serien baseras på.

Förra veckan lyssnande jag även klart på Jens Lapidus Snabba Cash. Tomrummet efter Stieg Larssons Millenium-trilogi är stort och Lapidus roman kommer inte upp i närheten av samma klass. Nu rullar istället Katarina Wennstads roman Smuts i hörlurarna under distanspassen. Återkommer med åsikter.

Härnäst på programmet: Lite lugn distanslöpning i Ursvik och sedan husvisning. Jag har väl nämnt att vi är på väg att köpa nytt hus? Igen.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Skojaru mannen? Nytt hus igen? Var och why? Så kul är det väl ändå inte att flytta?

Anonym sa...

Säger som Swyzze: Nytt hus igen??!!

Annars tycker jag inte alls om Stieg Larsson, smaken är som baken... :-)

Anonym sa...

Dexter is tha shit! Coolare snubbe får man leta efter. Plöjde igenom båda säsongerna i vintras på en vecka och kände samma tomhet. Slutet är väldans bra. Vet du när 3:an kommer?

Patrik Engström sa...

Swyzak:

Nej det är sant. Nytt hus på gång. Slänger snart upp en liten post om detta.

Patrik Engström sa...

Ellinor:

Haha, jo smaken är ju som baken! Kanske borde du testa Dexter och boken Smuts så får vi se om vi tycker samma sak där?

Patrik Engström sa...

Olof:

Jo Dexter äger ju totalt. Inget officielt datum för säson tre ännu men jag tippar tolv nya avsnitt med start i höst i USA. Boken finns ju redan så brinner det ordentligt är det bara att beställa och läsa (på engelska).