2008-05-27

Venla 1 år!

Venla har blivit storVenla - 1år!

I helgen var det äntligen dags för Venla att uppgraderas från noll till ett år! Det hela firades av dels vid sommarstugan och dels hemma hos farmor och farfar. Venla tog det hela med ro men gladdes åt de fina presenterna iform av lite nya bestick, muggar, leksaker och kläder. Den rosa prinsesstårtan blev även en succé, uppenbarligen var den godare än all barn-puré-barnmat hon hivat i sig de senaste månaderna.

Tanken på att Venla varit med oss i redan ett år är lite svindlande. Det känns verkligen som om det var igår man höll henne i famnen. En liten ynklig rosa liten sak på knappa tre kg. Men tiden går och Venla har nu en stadig plats inom familjen och får leva med att hon är målbilden för mamma, pappas och Elias pussattacker.

Venla har även lagom till sin ettårsdag lämnat krypstadiet för gott bakom sig. Tankarna går lite omedvetet till Return of the Living Dead när man ser henne vingla fram på två små ostadiga ben och ett brett flin på läpparna. Men Lill-gumman skall dock ha creds. Det tog henne inte många dagar att börja gå helt utan stöd från det att hon stog på sina egna ben. Det är nog dags för ett litet backintervallpass för henne snart.

Elias spelar tennes

4 kommentarer:

swyzak sa...

Genom barnen märker man att tiden går... och jävligt fort dessutom. Hann du med att springa vilse runt sjön oxå?

Patrik Engström sa...

Jo det är helt otroligt. Tiden går ruggigt fort. Tur att man fotar och filmar så man kan åka lite tidsmaskin tillbaka i tiden och se hur det var då. Löpning i Sala blev det men denna gång en ny rutt runt Gruvdammen. Fint som attan.

Yaro Gabriel sa...

www0504michael kors outlet
michael kors
kate spade outlet
ugg outlets
nike air max
coach outlet
michael kors
lacoste polo shirts
true religion jeans
true religion uk

5689 sa...

zzzzz2018.10.11
true religion jeans outlet
coach outlet online
moncler outlet
supreme clothing
yeezy boots 350
prada handbags
nike tn
pandora jewelry
pandora charms
nike shoes