2008-05-27

Venla 1 år!

Venla har blivit storVenla - 1år!

I helgen var det äntligen dags för Venla att uppgraderas från noll till ett år! Det hela firades av dels vid sommarstugan och dels hemma hos farmor och farfar. Venla tog det hela med ro men gladdes åt de fina presenterna iform av lite nya bestick, muggar, leksaker och kläder. Den rosa prinsesstårtan blev även en succé, uppenbarligen var den godare än all barn-puré-barnmat hon hivat i sig de senaste månaderna.

Tanken på att Venla varit med oss i redan ett år är lite svindlande. Det känns verkligen som om det var igår man höll henne i famnen. En liten ynklig rosa liten sak på knappa tre kg. Men tiden går och Venla har nu en stadig plats inom familjen och får leva med att hon är målbilden för mamma, pappas och Elias pussattacker.

Venla har även lagom till sin ettårsdag lämnat krypstadiet för gott bakom sig. Tankarna går lite omedvetet till Return of the Living Dead när man ser henne vingla fram på två små ostadiga ben och ett brett flin på läpparna. Men Lill-gumman skall dock ha creds. Det tog henne inte många dagar att börja gå helt utan stöd från det att hon stog på sina egna ben. Det är nog dags för ett litet backintervallpass för henne snart.

Elias spelar tennes