2008-06-10

EM-festen kan börja?

Tisdag och dagen till ära är det dags för Sverige att gå in i EM-turneringen. Så blir det en fest? Nja, jag är lite tveksam. EM kan bli en besvikelse för Sverige. Matchen idag är lite av en nyckelmatch. Seger idag och allt ligger öppet om vi bara kan komma upp i normalstandard mot Ryssland. Spanien blir dock två nummer för stora.

Hur som helst så har ju Sverige inte direkt övertygat i sina träninglandskamper innan EM och vi dras ju med en del skador på några nyckelspelare. Vi får se hur det går ikväll, hjärnan tror på kryss men hjärtat hoppas självfallet på seger.

Härom dagen skändade Venla dessutom vår svenska flagga. Efter ett litet besök hos McD så fick vi med oss en liten Sverigeflagga som barnen gillade att leka med. Under tandborstningen innan läggdags tog vi av Venla blöjan för att lufta hennes lilla rumpa en aning. Venla tog direkt tillfället i akt, knallade fram till flaggan på golvet och pinkade hej vilt. Vad säger man!? Well, barnen är ju bara 25% svenskar och japaner och faktiskt 50% finnar... Jag får väl tjacka hem en finsk flagga så får vi se hur de reagerar.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag har gärna fel, men jag tror inte heller på Sverige i detta EM...