2008-06-11

Fest

Det blev fest!

Skönt, jag var minst sagt lite orolig med tanke på Sveriges svaga genrepsmatcher och skadeläge. Men Grekland alltså, maken till tristare lag får man leta efter. Att gå in som EM-mästare i turneringen och visa upp ett sådant genom-boring spel måste vara strängt förbjudet. Hade jag varit dem hade jag skämts. Skönt att Zlatan tog saken i egna händer och resolut smiskade en boll bakom de tafatta grekiska försvararna.

Familjen har åkt iväg till Finland och jag är hemma med de ekande tomrummen. Visst de är sweet att få en natts sömn utan avbrott för barnskrik men faktum är att jag inte gillar att vara ensam hemma. Skall försöka råda bot på detta med extra mycket träning och lite mer tv-spelande.

Idag blir det återbesök på Sollentunavallen för ett par snabba tusingar. Vaden känns dock inte helt återställd ännu så frågan är om jag kommer lyckas genomföra hela passet. Jag skall dock testa att belasta den en aning, har jag flyt så håller den.

Inga kommentarer: