2008-06-13

För mycket (?) fritid

Nyss hemkommen från en sommarkonferens ute vid Marholmen i Norrtälje. Trevligt sällskap med arbetskollegorna i vacker miljö. Coachen hade kommenderat löpvila tillföljd av den klena vaden så jag behövde inte stressa som en dåre innan middagen med att försöka pressa in lite löpning.

Idag står det 30 försiktiga minutrar löpning på schemat. Den usla vaden känns lite si så där. Jag hade nog hoppats den skulle må lite bättre. Kombinationen av att vara ensam hemma och då ha massor av extra ledig tid och samtidigt inte kunna träna är dubbelt påfrestande. Tror jag skall försöka mig på ett biobesök ikväll. Iron Man here I come.

På lunchen skall jag förbi Webbhallen. Igår var det ju faktiskt (äntligen) release för Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots. Sweet! Jag e så himla peppad att jag håller på att spricka. Kommer den nu ärrade och pensionerade Snake trilla av pinnen eller får han till en sista show? Nu blir det dock lite problematiskt. GTA IV rockar ju fortfarande stenhårt. Så vad göra? Hur skall jag välja!? Argh, alla dessa problem...

Snake - ärrad veteranSnake - Bjuder upp till en sista show