2008-06-24

So much to do, so little time

Mycket att stå i på jobbet. Jobbar bara två dagar denna vecka men det känns lite som om jag måste hinna pressa in fem dagars arbete. Well, löpvila idag vilket frigör någon timmes extra jobb.

Igår körde jag snabbdistans runt Silverdal och Brunnsviken. Lyckades tajma in ett skyfall efter cirka tre minuters löpning och sedan fick jag pressa på lite för att få upp kroppstemperaturen lite. Värmde upp i tre kilometer innan jag sedan i 30 minuter körde progressivt ökande fart 3:50 ner till 3:30. Efter detta avslutade jag med ytterligare 30 minuter fast nu med farter mellan 3:14 - 3:26 lite beroende på hur bankuperingen såg ut. Flåset känns som om det sakta är på väg tillbaka och jämför jag mina kilometertider med tidigare pass så är de till och med aningen vassare vilket förvånar mig en aning. Totalt fick jag med lite nerjogg ihop 22 km. Nu får kroppen vila lite och sedan börjar uppladdningen till Trosa Stadslopp.