2008-07-10

Bråda tider

Två dagar innan semester.
Två dagar kvar innan full pappaledighet.
Alltså, två arbetsdagar kvar på hela året.
Det ni!

Nåväl, detta innebär att det är minst sagt lite brådis på jobbet. En hel del saker som skall färdigställas och lämnas över. Inget att hänga läpp för. Jag går fortfarande på små moln sedan tisdagens lopp. Inga krämpor eller känningar i vaderna vilket förvånar mig en aning. Sedan DM 5000m i början på juni har jag inte sprungit en meter i spik. Jag var därför osäker in i det sista på om jag skulle våga tävla i dem. Nu gjorde jag det och jag är nöjd med det beslutet.

Hade jag dock åkt på en ny vadbristning hade jag nog inte varit lika nöjd.
Men idag skiner solen och jag väljer att skina ikapp med den!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Njut... av allt!

Anonym sa...

Mycket inspirerande läsning, och GRATTIS till personbästa och en mycket fin tid!
Hur länge har du "satsat" på löpningen undrar jag?

Patrik Engström sa...

Swyzak:
I'm doing it. I'm doing it!

Patrik Engström sa...

Anonym:
Kul att du tycker det är inspirerande att läsa om hur man harvar runt ute i spåret! :)

Jag gjorde en svensk klassisker 2003 och upptäckte då att Lidingöloppet var det som gick lättast. Sprang då på 1:57 med ca två pass i veckan och totalt ca 20km. 2004 gick jag med i FK Studenterna och sedan dess har det bara rullat på.