2008-07-18

Mot en sommarstuga (någonstans i Finland)

Swiming is living
Nu drar familjen vidare till en hyrd sommarstuga någonstans i Finland. Min geografiska kunskap om Finland är extremt begränsad så jag har inte ens försökt lära mig vart vi ska. Jag hänger mest med som bihang. Som vanligt. Avståndet skall dock vara runt 10 mil så bilfärden blir hanterbar.

Idag har vi rastat barnen vid Helsinkis simstadium och barnen trivdes så det stod härliga till. Elias och kusinen Kaapo kan nu vistas i samma utrymme (läs: pool) så tillvaron blir klart enklare då. Venla dras som en magnet mot vattnet och sken som en sol då hon fick plaska i poolen. Tyvärr blev hon mäkta sur då det var dags att kliva upp. Hon blev stel som fryst fiskpinne och stretade emot. Signalen var tydlig, hon ville stanna kvar.

Jag hann även med ett kortare distanspass över 8 km i Helsinkis centralpark. Som vanligt höll jag på att springa vilse men hittade tillslut tillbaka. Vaden gav ifrån sig ett litet försiktigt glädjande besked. Läkningen går åt rätt håll. Klart mindre ömhet idag. Jag tar det dock lugnt med mängden och absolut ingen kvalité. Fortsätter det dock så här kanske man kan dra igång igen i början av nästa vecka.

Härnäst på programmet: Tåhävningar. Medicin för vaden.

Swiming is living - part II

6 kommentarer:

Anonym sa...

Förstår du inte vad som försiggår? Det här är kroppens sätt att tala om för dig att den vill ha mer cykel. Ge den det den vill ha!

Patrik Engström sa...

Lars:

Dude! Du skulle önska det va?! Faktum är att jag skulle göra vad som helst för en snabb racer nu. Men då jag e i exil i Finland så har jag inte tillgång till en sådan. Kan du inte buda över en av dina alla (gärna en med kolfiber!)

Anonym sa...

Tyvärr har jag redan lånat ut reservhojarna. En av dem huserar ju hos Staffan numera så du får fråga honom om är villig att dela med sig=)

På den seriösa sidan: Stressa inte igång om det börjar kännas bättre i vaden utan tänk lååångsiktigt. Tråkigt men moget och klokt. Peace!

Patrik Engström sa...

Lars:

Fråga Vitamin-Cola-Staffan om en bike? Hehe, han kvaddar ju dem på löpande band så han lär nog inte ha nån över! :)

Unknown sa...

zzzzz2018.6.9
carolina jerseys
ralph lauren outlet
nike outlet
pandora jewelry
moncler outlet
off white clothing
canada goose outlet
nike outlet store
moncler jackets
off white jordan 1

5689 sa...

zzzzz2018.10.11
mlb jerseys
christian louboutin
red bottom shoes
air max 90
ecco shoes
ugg outlet
prada shoes
nike shoes outlet
north face
ralph lauren polo