2008-07-26

Äppel-podden

Under sommarens distanspass har jag hunnit med att ploga några talböcker i äppel-podden. Först ut var Katarina Wennstams roman Smuts som var lite si så där. Nu senast har jag lyssnat igenom Camilla Läckbergs bok Sjöjungfrun. Även den var lite si så där. Inga direkta höjdare men har fått tiden att rulla på lite snabbare under de ensamma distanspassen i Finland. Det skall erkännas att avsaknaden av Stieg Larssons Millenium-triliogi är stor. Som ett svart hål.

Idag vankas det examensfest hos en av Marikas systrar. Hon har, precis som jag och Marika, tagit civilingenjörsexamen i datateknik på KTH. Grattis!

Efter denna festtillställning är det super-pepp! Då är det nämligen dags för sommarens (årets!?) största filmhändelse för mig. Batman: The Dark Knight! Behöver jag säga mer? Den första av dessa filmer (Batman Begins) var ruskigt bra och gestaltade Batman precis på det sätt han skall gestaltas: mörk, bitter och rå. Filmen var även den som legat närmst serieversionen av Batman och om ni känner mig rätt så vet ni att dessa serier ligger mig varmt om hjärtat. Kan knappt hålla mig till 18:15 då det är filmstart!

Inga kommentarer: