2008-08-14

Final

Nära nära finalen nu på GTA IV.
Herre jösses vilken tripp!

Spelet har fullständigt krossat allt motstånd i år och kvalar utan tvekan in som ett av de allra bästa jag lirat genom tiderna. Spel som direkt far genom hjärnan när jag tänker topp-5 är Mario Galaxy, Mario 64, Zelda: Twilight Princess, World of Warcraft, Metal Gear Solid mfl. Säkerligen glömmer jag (tyvärr) bort en hel del fantastiska spel men de får ploppa tillbaka till minnet så småningom. Så fort GTA IV är avklarat skall jag sätta tänderna i Metal Gear Solid IV: Guns of the Patriots som legat hemma och samlat damm. Men nu skall det snart bli ändring på det. Jag har till och med inhandlat en ny handkontroll till PS3:an eftersom Sony var så innovativa att ta bort rumble-funktionen då de lanserade kontrollen till deras nya moderna spelkonsol. Tack Sony!

Idag är det besök hemma hos farmor som gäller. Hon får ta hand om barnen en liten stund medan jag sticker ut och rastar benen.