2008-08-20

Inskolning

Inskolning på dagis
Under tre dagar har det nu varit inskolning för Elias på hans nya dagis. Allt har flutit på bra och imorn blir det första heldagen tillsammans med de nya kamraterna. Under denna inskolning har även jag fått tillfälle att ta det lite lugnare. Det är klart enklare att hantera ett barn än två hyperaktiva samtidigt.

Den som även skinit upp under lämning/hämtning av Elias på dagis är Venla. Hon riktigt strålar och irrar omkring och ylar av glädje som en speedad Docklands-fantast på gården. Känns som om man egentligen borde skola in båda barnen samtidigt.

Benen har känns riktigt bra efter Midnattsloppet. Igår rullade jag runt på ett avslappnat distanspass över 15km som snittades i 4:04-fart med en (för mig) mycket låg snittpuls. En indikation om att återhämtningen gått bra och jag nu kan fläska på intervaller igen. Sagt och gjort så står det 17.5km snabbdistans i Ursvik idag på Coach Lamas program. Jag har lockat med mig Herr Larm och Swiss-Alpine-Jonas så sällskapet och draghjälpen lär det inte bli några problem med.