2008-08-15

Julafton

Igår anlände det ett paket från Asics. Lilla julafton med andra ord. Deras höstkollektion hade kommit in och till den hade jag kompletterat lite skor. Först var det de lättare skorna som behövde fräschas upp då de mina gamla gått sedan årsskiftet. Den alltid mjuka och sköna intervallskon DS Racer samt Pirahna som tävlingssko på de kortare distanserna. Ett par distansskor hade jag även bett om också. Normalt sett är det alltid DS Trainer jag beställer men denna gång hade herr Larm tipsat mig om en annan modell GT 2130 och den verkar vara minst lika trevlig. Upplever den nästan som lättare än Trainern fast med aningen bättre passform. Skall bli intressant att testa den på ett par längre distanspass.

Vad gäller kläderna och accessoarerna så var det en fasligt massa tights; långa, knälånga och korta. Shorts, strumpor, skopåse, handskar, mössor och sedan några jackor och vindtröjor. Det mesta i färgerna blått, vitt och svart vilket harmoniserar ganska bra med Studenternas färger. Sweet.

Avslutningsvis låg det även med en löprygga/camelback som sitter son klistrad på ryggen. Kan vara bra att ha med sig då det vankas babyjogger-löpning snart med Venla på dagarna.

Osså har friidrottssändningarna från OS börjat.
Äntligen!

Asics höstsortiment »