2008-08-29

Kräftskiva

Idag är det avresa till Hajstorp nära Göta kanal. Mamma Marikas chef har sin årliga kräftskiva så alla alnställda med familj är välkomna. Det vankas således en hel del kräftor och nubbar. För min del mest kräftor.

Under förmiddagen kommer jag och barnen bege oss hem till farmor och farfar. Väl där tänkte jag sticka ut och köra lite terrängintervaller i Ängsjös friluftsområde. Det skall bli lite intressant att se hur benen svarar på lite hårdare ansträngning då jag kört rätt mycket mängd fast i måttligt tempo de senaste dagarna efter Långlöparnas kväll.

Osså är det ju en massa härlig friidrott på tv ikväll. Synd som attan att man då på bästa sändningstid sitter och häckar på ett intercity-tåg.

8 kommentarer:

Lofas sa...

Har du ingen liten bärbar tv bland alla prylar? Annars så sänds väl finnkampen i svtplay, så allt som behövs är bärbar dator och trådlöst internet. :-)

Patrik Engström sa...

Nja, nån bärbar tv har jag inte (men bärbar dator med mobilt bredband). Men det lär nog bli att lyssna på finnkampen via radion i mobilen. Svtplay streamade väl bara allt under OS? Normalt lägger de väl upp material efter att det sänts? Jag har lite svårt att förstå hur de skall motivera tv-avgiften annars...

Anonym sa...

Glöm inte drakblodet. :-)

" Smurfpatrik Smurpatrik visade återigen att han är Lamas lysande stjärna. I ett 10000m lopp som skänker tankarna till 80-talet ifråga om antalet deltagare var Smurfpatrik den lysande stjärnan. Lamas uppges vara nöjd med sin adept och planerar att fortsätta med det nyinköpta drakblodet till amaronefrukosten. Precis som muscharna ansåg att Vebjörn Rodals 1,42 berodde på höga skipping så är drakblodet Smurfpatriks hemlighet."

Unknown sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Patrik Engström sa...

Sussie:

Sportviminns.se?

Haha, tja jag får väl fråga Coachen om han spetsat mina lattes med drakblod.

zzyytt sa...

hermes outlet online
yeezy boost
yeezy boost
links of london
nfl jerseys
nike zoom running shoe
golden goose
lacoste
nike huarache
damian lillard shoes

5689 sa...

zzzzz2018.9.16
christian louboutin outlet
ralph lauren polo
canada goose outlet
nike shoes
red bottom shoes
louboutin shoes
adidas nmd
moncler outlet
champion clothing
salomon shoes

Unknown sa...

www0927
ralph lauren polo
louboutin shoes
moncler jackets
coach outlet
jordan 4
jordan uk
tory burch outlet
jordan shoes
christian louboutin outlet
coach outlet