2008-09-17

ALJ Open

Grått, mulet, lite små kyligt men ingen vind. Det kan vara perfekta löpförhållanden ikväll på Stadion. Det vankas således 25 hårda tartanvarv igen. Denna gång är tävlingen ALJ Open vilken även fungerar som DM 10000m i Stockholm. Jag råkar vara titelförsvarare men det struntar jag egentligen fullkomligt i. Jag är hellre sist men får på ett bra lopp än tvärtom.

Jag har lättat lite på träningen och kroppen känns pigg och alert. Hoppas nu bara att jag kommer upp i normal standard under tävlingen så skall det nog finnas möjlighet att hota perset. Startfältet ser bredare ut än vid Långlöparnas kväll men återigen saknas de stora demonerna. Jag hade sååå önskat att någon stabil 30:30-löpare skulle dyka upp. Johan Olsson, en av sensommarens stora kometer, kommer dock ner och ärar oss med sin närvaro. Honom hoppas jag mycket på vad gäller hjälp med dragjobbet. Andra goda löpare som finns med på startlistan är Fjärilsmannen, Unicorn-Linus, Swahnen och Hinderlimpan. Tillsammans kan vi säkert växeldra varandra ner till fina tider.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Lunchjoggen rapporterar om helt perfait väder för löpning idag... Du hamrar nog av en fin tid ikväll

Anonym sa...

Lycka till!

Anonym sa...

Ja, det där var en uppvisning som heter duga! Grattis!

Dunceor sa...

Grattis till nytt PB. Kanontid!

Patrik Engström sa...

Swyzak:

Du hade rätt mannen! :)

Patrik Engström sa...

Ellinor:

Tack tack!

Patrik Engström sa...

Medeldist:

Uppvisning vet jag inte men det var en kväll skapt för att springa snabbt.

Fii fan, lubbade du 10000m i spik!? Det e respekt. Mina vader pallar max med 5000m och efter det är de ordentligt kokta!

Patrik Engström sa...

Dunceor:

Tack, jo det flöt på rätt bra igår!