2008-09-09

Favvo

Jag gillar att köra tusingar.
10x1000m är nog mitt favoritpass.
Detta vet Coach Lamas om.
Och föga överraskande är detta pass det som jag ytterst sällan får köra.
Ett stort mysterium!

Nä, kanske är det inte ett så stort mysterium. Det finns säkerligen en hel del bra och mindre bra anledningar till att man inte skall ploga för många tusingar. Men nog om detta. Idag är det fest! Äntligen har Lamas gett sitt medgivande och 10x1000m står inristat idag på programmet. Det är nästan så att en stilla tår rinner ner för min kind. Målfarten satt till 3:03 vilket känns hanterbart (borde kunna gå snabbare). Det problematiska är att ståvilan är suligt kort, bara 30 sekunder. Till min glädje har jag dock sällskap på kvällens pass i form av Herr Larm och Unicorn-Linus. Tillsammans skall vi säkert kunna hålla god pace och växeldra varandra på intervallerna. Det gäller ju att njuta på precis varenda en av dessa. Vem vet, kanske dröjer det till hösten 2009 innan jag får köra dem igen...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Njut nu, både tusingar och sällskap, roligt värre...

Anonym sa...

Nästa gång får du 12x2:54 med 15 sekunders joggvila.

Det blir hösten 2012.