2008-09-22

Förkylt

Vaknade upp i fredags med lite halsont och har inte blivit riktigt bra ännu. Verdammt! Kroppen har känts lite kraftlös och allmäntillståndet inte varit på topp. Jag har ändå kunnat genomföra mina löppass som överraskande nog gått riktigt bra. Låg snittpuls och pigga ben. Lite halv-skumt. Nu hoppas jag att infektionen lämnar kroppen så snabbt som möjligt så man inte tappar för mycket fram till Lidingöloppet.

Under helgen har det handlats lite möbler till vardagsrummet och barnens rum. Dessutom har vi hunnit måla lite i sovrummet och för-preppat vardagsrummet som även det skall genomgå lite målbehandling.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tränar du med halsont?? Inte så bra om man är rädd om sitt hjärta.

Patrik Engström sa...

Doktor Jonas:

Du har rätt. Normalt brukar jag inte göra det, men då jag inte dras med någon feber så testade jag iallafall. Som jag även skrev så var snittpulsen låg och fin vilken den inte bukar vara då jag e på väg att bli sjuk...