2008-09-08

Helg och regn

De vackra sensommardagarna verkar rinna mot sitt slut och tenderar nu till att vara en bristvara. Detta fick vi uppleva i helgen då det mestadels regnade under besöket vid sommarstugan. Istället för att ställa mig på startlinjen vid Stockholm halvmarathon så körde jag ett kombinerat snabbdistans- och långpass. Uppjogg i 6.5km innan snabbdistansen påbörjades sedan avverkades 15 km i Lidingöloppsfart i Salas motionsspår innan passet avslutades med 5.5 km nerjogg. Totalt 27 km för dagen vilket i mina mått mätt är rätt långt. Och spöregn. Precis hela tiden. Duktigt skönt att tina upp och låta de slitna musklerna slappna av i bastun efteråt.

Mitt hjärta grät lite då jag såg de fina resultaten från halvmaran. Det hade funnits goda möjligheter till att persa och framförallt göra en tid under 1:08. Jag hade dock sedan tidigare valt att stå över detta lopp till förmån för andra. Nu lär det dock bli en höst-halvmara istället. Jag är ruggigt taggad att få till ett bra race.

Helgen avslutades med tidig hemfärd på söndags förmiddagen. En mattbutik inne i stan hade 50 % rea så det var bara att ila i hast. Fick tag på deras sista exemplar av en grå ryamatta till vardagsrummet.
Seger!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Läste först 'MATbutik' och blev lite konfunderad, hehe.

Btw, första episoden av Dexter s.3 finns nu att tillgå hos Piratbukten. Verkar bli en mucho spännande säsong!

Patrik Engström sa...

olof_s:

Fan vad Sweet med mr. Seriemördare. Ser fram emot det med stor glädje! Tack för the heads up!

Och du, jag äter inte ryamattor. :)