2008-09-24

Mörker

Förkylningen vägrar släppa taget!

Det rinner i näsan och ömmar i halsen. Någon feber har jag inte men jag känner mig hängig och kraftlös. Mjerda! Starten till Lidingöloppet på lördag känns allt mer avlägsen och jag är mer och mer inriktad på en DNS. Självklart känns detta mycket tråkigt då min höstform varit riktigt bra och jag misstänker att jag skulle kunna haft kapacitet att göra låga 1:45 eller allra helst 1:44.xx.

Så jag är lite deprimerad och nedstämd just nu.
Ganska mycket faktiskt.

Men det är bara att bryta ihop, bli frisk och sedan sätta igång och grotta med god träning igen för att komma fulladdad till Hässelbyloppet. Sedan vankas det två utlandslopp i höst. En halvmara i Cremona och sedan en liten till tripp till Italien en dryg månad senare. Mer säger jag inte...

12 kommentarer:

Anonym sa...

Bli frisk nu!

Anonym sa...

Mörker eller mörkar...? :-)
Jag tror nog att du kommer stå på startlinjen på lördag.
Ofta kan en sådan här påtvingad extra vila föra något gott med sig. (du verkar ju inte haft någon feber)

Lycka till på lördag och under resten av hösten!

Patrik Engström sa...

Ellinor:
I'm trying!!!
I'm trying!!!

Patrik Engström sa...

Anonym:
Jag önskar att jag satt här och mörkade. Men jag känner att kroppen bara är 85% och att jag får slita för mycket då jag tex gör rena vardagssysslor vilket inte är ett bra tecken... Jag har inte kastat in handduken än men om jag känner att jag inte kan prestera max så kommer jag inte att starta.

Anonym sa...

Ska du också till Italien och springa 100 km i November? Kul. Hoppas att du blir frisk till LL så att man får spöa dig på nytt, det var ju ett år sedan sist.

Anonym sa...

En vild och kvalificerad gissning är att marathondistansen ska få sig en påhälsning...

Anonym sa...

Usch vad segt att bli sjuk nu inför LL. Ett bra recept dock är att ligga hemma och kolla på x-antal tv-serier. Har själv plöjt igenom ett gäng avsnitt av Smallville, Supernatural, Gossip Girl och 90210.

Get well. Get well soon!

Anonym sa...

Sjukt sürt att bli pestig innan viktigt rejs men vafan ska man göra? Bara ta en tugga av bajsmackan och vackert svälja.

Patrik Engström sa...

Jonas:
Jo sedan fjolårets LL så lovade jag mig själv att aldrig mer ta stryk av dig! Enda sättet du får komma före mig på lördag är om jag e sjuk! :)

Patrik Engström sa...

Swyzak:
Du e nåt på spåren...

Patrik Engström sa...

A(o)l(o)f:
Jepp, nu börjar det hända saker i tv-världen. Många serier drar igång nu! Såg det första avsnittet av Heroes igår, verkar ok!

Patrik Engström sa...

Lars:
Jo vad fan, man har ju trillat dit och får skylla sig själv. I framtiden går jag in med gasmask på Elias dagis när jag hämtar honom. Maken till liknande smittohärd finns inte...