2008-09-25

Pepp

Coachen ringde igår och undrade vad som stod på?
Inte var det läge att sitta och självömka sig om en förkylning.
Det var ju tre dagar kvar till start.
Under den tiden kan många förkylningar läka ihop.
Positivt tänk och pepp!
Så nu har jag tänkt lite positiva tankar och peppat mig själv.
Till och med skrattat någon enstaka gång.
Drog ner på TV-spelandet under kvällen och lade mig tidigt.
Och det verkar fungera.
Jag känner mig lite piggare och alertare.
Så vi får se...
Det är inte över förrän den feta damen sjungit.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Igår kväll kom förkylningen till mig oxå. LL inställt för min del. Har känt hela veckan att nånting va fel i kroppen när jag tränade.
Hoppas du hinner friskna till så du kan starta på lördag! Jag lär tyvärr knappast hinna...

Anonym sa...

Så jäkla tråkigt... Hoppas verkligen du hinner bli pigg till lördag. Men jag förstår din frustration, LL är ditt stora mål och det är inte första gången du blir sjuk strax före just det loppet... Vi har ingen tur med våra stora mål i år. Jag insjuknade rejält strax före Sthlm Mara i år.

För övrigt var jag också sjuk i veckan, dessutom med feber. Hade ingen planerad start på LL men febern har brutit ner en hel del. Nu har jag tappat min fina form och kommer behöva kämpa hårt för att komma tillbaka till Cremone Halvmara. Jag vill inte missa sub 1.10 ännu en gång, framför allt med tanke på att jag reser utomlands just i detta syfte och att jag var bara 10 sek ifrån på St Eriksloppet. Tycker att jag haft min del av oflyt i år med alla lopp där jag fått springa själv eller i varmt alt skitväder.