2008-10-17

Avresa

Idag är det dags för avresa till Cremona, Italien. Det är ett brett och fint löpmeriterat löpsällskap jag reser med. Eller vad sägs om Larmen, Unicorn-Linus, Handbolls-polacken, Grodlårs-Cedden och ingen mindre än Lill-Larsa. Det skall verkligen bli kul att se vad Lill-Lars kan hitta på där nere. Han är ju tillbaka från sina ryggbesvär och kanske kan utmana några av de bättre kenyanerna.

Nåväl, Ryan Air tar oss ikväll till Bergamo och där övernattar vi. På lördag morgon tar vi tåget från Bergamo till Cremona och hinner förhoppningsvis reka banan lite samt hämta ut nummerlappar mm. På söndag morgon är det sedan skarptläge och fullt fokus på de 21.1km som skall avverkas.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Pers med en sekund ryktas det om... ;)

Kör hårt!

Anonym sa...

Ibland undrar jag hur dina medtävlande ser ut egentligen.. får bara konstiga bilder i huvudet.. grodlårs-lasse och spökbolls-bengt och enhörnings-conny o allt vad de heter.. vad är ditt officiella smeknamn egentl?

Patrik Engström sa...

Berglund:
Hehe, du e rätt informerad! :)

Patrik Engström sa...

Ejdeko:
Ejdeko? Skall det inte vara ejdemo? Nåväl, jo det är en skara skumma tymer man turnerar runt med. Listan med skumma namn kan utökas med Trädroten, Hinderlimpan, Fjärilsmannen och Raggarn från Gnesta. Mitt officiella smeknamn måste nog bli Sumobrottaren!

Anonym sa...

hehe..ook..!?? jag ser plötsligt det logiska i det! Har alltid tänkt dig som en sumobrottare.. kraftigt överviktig, långhårig o med sladdiga överarmar! ;)

Patrik Engström sa...

m:
Allt har sin plats och logik. Även mitt smeknamn! ;)

Unknown sa...

www0504


longchamp pliage
michael kors outlet
tory burch outlet
oakley sunglasses
coach factory outlet
nike outlet
cheap nfl jerseys
coach handbags
cleveland cavaliers jersey
nhl jerseys

Unknown sa...

2018510 leilei3915
ugg boots
canada goose
michael kors outlet
pandora charms
coach outlet
coach outlet online
coach outlet store online
pandora charms
uggs outlet
oakley sunglasses wholesale