2008-10-10

Ny pryl

Lugn dag med inköp av ny teknik.
Kul som alltid.

I somras, lagom till 3G-varianten kom ut, pensionerade jag min 2G Iphone till förmån för en Nokia E71. Sedan dess har Itelefonen legat i en skrivbordslåda och samlat damm. Under konferensresan delade jag rum med en kollega som precis köpt sig en mini-PC och han satt och flashade den för mig så fort han kunde. Damn him to hell!

Prylgalen som jag är så kunde jag självfallet inte stå emot. Så jag lade upp en liten annons på Blocket och 15 minuter efter den publicerats hade redan de första hört av sig. Sweet!

Alltså, iväg strax innan lunch och sålde min gamla telefon och sedan direkt inköp av en mini-PC, Acer Aspire One. En mycket trevlig 'liten' sak som främst kommer tjänstgöra som mediaspelare och surfdator. Perfekt att ha med sig till landet, i bilen för barnen eller bara lite slö-surfande i trädgården.

Nåväl, hann även med att rasta benen en kortis efter det att Mamma Marika kommit hem från jobbet. Benen kändes mycket pigga och jag fick hålla i handbromsen för att de inte skulle pinna på onödigt fort. Hoppas att kroppen sugit upp den senaste tidens hårda träning så man kan genomföra Hässelbyloppet i hyfsad stil. Det loppet har gäckat mig genom åren och jag har aldrig fått till ett bra race där. Det har antingen varit skada, förkylning eller hård tävling nära inpå som pajkat resultaten. På söndag tar jag dock friska nya tag och hoppas på ett bra race med god sparring utmed banan. Primärt blir det dock ett förberedelsetest inför Cremona halvmarathon veckan efter.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Lycka till på söndag! Jag kommer definitivt slippa se din rygg eftersom jag ej kommer till start. Ådragit mig en spricka i ett revben under självförsvaret på skolan. Borta (igen) på obestämd framtid. Är dock säker på att bli impad när jag ser ditt resultat. Kör hårt!

Patrik Engström sa...

J.Olsson:
Neeeeej!

Vad är det jag läser? Jag hade hoppats att vi kunde reprisera framgångsreceptet från ALJ och växeldra varandra under loppet.

Spricka i revbenet? Jag lider verkligen med dig. Hur ser rehaben ut? Kan du köra lätt distans eller är det också kört? Frankfurt osså?

Fram med pannbenet nu och sätt dig på cykeln eller vattenlöpning. Tänk tillbaka på de grymma tider du gjort den här säsongen. Det måste värma och inspirera i höstmörkret!

Anonym sa...

Jag hade hoppats på samma sak. Tyvärr kan jag för tillfället inte göra nånting utan att ha ont. Bara att sova är en pina när man rör sig i sömnen. Eftersom jag har ont bara av att andas är tyvärr all träning omöjlig. Trodde jag fått min beskärda del av skador i år efter att ha varit borta jan-juli. Nu är det gonatt igen och det är riktigt svårt att vara positiv nu måste jag säga. Men jag hoppas o tror på dig! Kommer gå galant skaru c! Lycka tä!

Anonym sa...

Grymt kutat på HL mannen, det bådar gott inför Cremona...