2008-10-24

Porträtt

Elias tolkning av Pappa Patrik

Elias inledde morgonen med att vara på rithumör. Fram med tuschpennorna, ut med tungan och sedan skapade han glupskt några fina teckningar. Inget fel på skaparglädjen där inte. Jag tycker det är så koolt att se hur han sakteligen utvecklar sin ritförmåga. Från att bara varit små enkla streckgubbar i lustiga proportioner så kan man nu se detaljer som ögonbryn, fingrar och hår. Stolt som attan blev jag när Elias kom in i mitt rum med sin nya 'överraskning'. Ett porträtt på mig själv. Tycker det liknar mig rätt bra. Det är bara löppjucken som saknas på yours truly.

Idag är det återigen dags att springa lite snabbt ute i spåret. Efter söndagens halvmara så har jag varit lite seg i kroppen och låtit den återhämta sig med successivt ökande mängd. Men ikväll väntar lite snabbdistans i inte alltför blodigt tempo men där tiden ute i spåret är längre i normalt. Allt för att så småningom forma och uthärda kropp och skalle för säsongsavslutningen i Milano i slutet av november.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Japp, vi siktar på gemensam träning nån gång vecka 46 då! Blir bra speciellt eftersom vi ska toppa formen för samma ändamål. Jag kommer nämligen ta en chansning och köra Milano. Har missat lite träning men kan nu köra som vanligt igen. Jag hoppas att jag inte tappat för mycket. Fan va kul vi kommer ha! ;)
J.O

Patrik Engström sa...

JO:
Det är ju strålande nyheter! Vi kommer ha såååå kul. Herr Larm och Lorenzo kommer osså ner (tillsammans med några andra Studenter). Till gruppen ansluter även stjärnskottet Johanna Bohlin (Hässelby). Men vi kan slipa detaljerna senare. Har du mitt nummer eller mail? Det skulle vara bra att ha dig inom ett tel.nr-räckhåll. Maila mig gärna på patrik@decerno.se

Träna väl!

jonas sa...

Äntligen... får man se vad du går för på maran. 23 november är kanske lite för nära mitt 100 km lopp, annars så hade jag varit på.

swyzak sa...

Sällskapsresan goes Milano-style-e! =)

Patrik Engström sa...

Jonas:
Äh, e man Swiss-Alpine-Buuden så kan väl en liten morgonjogg på 42km inste spela så stor roll. Kom ner och dra JO och stackars mig till någon respektabel tid! :)

Lycka till med de 100km. Du e sannerligen seg som gammal finsk rågmacka! :)

Patrik Engström sa...

Swyzak:
Haha, man skulle kunna tro det. Tjing för att vara Stig Helmer!

Patrik Engström sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
dong dong23 sa...

calvin klein jeans
coach outlet store online clearances
polo ralph lauren shirts
cheap jordans
adidas nmd xr1
adidas nmd white
burberry outlet
adidas originals shoes
coach factory outlet online
adidas yeezy boost 350 v2
2017.5.26chenlixiang

Hualala sa...

Air Jordan 9
Kyrie Irving Shoes
Yeezy boost 350 v2
Pandora Jewelry Outlet
Pandora Jewelry Official Site
Red Bottom Shoes For Women
Air Jordan 4
Pandora Jewelry
Jordan Retro 11
Air Max 270
Paul20181223