2008-10-16

Regn och vård av kropp

Morgonjogg med Venla i babyjoggern. Så långt allt gott. Vädret däremot var inte särskilt inbjudande. Mulet så det nästan var mörkt och regnet fullständigt haglade ner från skyn. Inte mycket att orda om, bara att bege sig ut och nöta av några lätta kilometer för att sedan tina upp i duschen. Venla verkade dock ha det bra bakom den skyddande plasten runt babyjoggern och passade på att ta en liten extra tupplur.

Under eftermiddagen var det återigen dags för inköp av ny vinterjacka. Jag vet, jag köpte en för bara någon vecka sedan men jag ville så gärna även ha en kortare modell (skuren vid midjan). In till Naturkompaniet och frossa bland alla trevliga plagg de har till försäljning. Och resultatet? Hade hemskt gärna velat köpa en jacka i rött men (tyvärr?) blev det återigen en i färgen svart. Jag tror mina senaste sex jackor som inhandlats varit svarta. Måste verkligen försöka variera mig men färgen svart tilltalar mig ofta och brukar vara ett säkert kort. Nåväl, nöjd med inköpet och sedan raskt vidare till Naparapat-Helena för lite vård av kroppen och dess muskler. Det var cirka fem veckor sedan sist och det brukar vara lagom med dessa intervall för att kolla upp så att allt är bra med kroppen så man inte åker på någon onödig belastningsskada.