2008-10-23

Star Wars

Boba Fett äger

Det är många godbitar man lyckas snappa upp vid dagishämtning och lämning. Igår hörde jag följande konversation mellan Elias och hans kompisar:

Okänd kille: Nu leker vi Star Werjz!
Killen försöker självfallet säga Star Wars
Elias: Staj weejje?
Okänd kille: Nej! Star Werz! Vet du inte vad det är?
Elias: Jo, klart jag vet!
Elias ljuger så det står härliga till
Okänd kille: Ok bra. Jag ska vara Obe Van! (Obi Wan)
Elias ser lite konfunderad ut, det e ju klart lättare med leken tjuv & polis
Elias: Vem skall jag vara då?
Okänd kille: Hmm... Du får vara den där svartingen!

Elias såg nöjd ut över att få vara en karaktär ur Star Werjz och leker vidare. Men Pappa Patrik undrade ett tag vem svartingen var? Och sedan insåg jag att det självfallet var Mr. Vader. Elias fick bli en riktig bad guy (eller svarting som den okände killen valde att formulera sig). Pappa Patrik små log lite för sig själv och var nog mest nöjd över att Elias slapp bli Jar Jar Binks. Den by far klart sämsta Star Wars-karaktären som skapats. Vad är då Jar Jar Binks motsats, alltså den koolaste karaktären?
Boba Fett.
Utan tvekan.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Haha coola kids du har kring dig! Jag börjar fasen bli bättre. Styrketräning funkar inte än, men löpning går banne mig nu. Vecka 46 är jag i sthlm hela veckan på PHS. Dags för ett pass ihop månne?

Patrik Engström sa...

J.O:
Goda nyheter! Verkligen kul att höra att det går att springa nu. Styrketräning vet jag inte riktigt vad det är så jag kan liksom inte lägga nån värdering i det! Men jag tror att du klarar dig utan det! :)

Vecka 46 e sista veckan innan Milano så då skall det väl grottas på rätt ordentligt. Jag väntar som bäst på lite skisser från Coach Lamas men jag skulle verkligen tycka det vore kul om du kunde dra mig runt på de lite hårdare snabbdistanserna. Efteråt bjussar jag på dusch och varma kolhydrater (jag bor granne med polishögskolan).

Kom nu ihåg att inte hålla på med några manliga kramövningar! Behåll revbenen hela!

Anonym sa...

Amen to that att Boba Fett kan vara den coolaste Star Wars karaktären, med överlägset minst speltid har han oxå blivit den populäraste...

Anonym sa...

Inte behöver styrketräning...jo jo...du säger det... ;-)
/Jabba the Hutt aka Ellinor

Patrik Engström sa...

Swyzak:
Du har så rätt mannen! Hur det kommer sig att han fick så lite filmdukstid e ett mysterium. Jag hoppas dock lite inombords att de gör en liten spinoff-serie på honom men hans bravader i galaxerna.

Patrik Engström sa...

Ellinor:
Hehe, det anta mig att du skulle snappa upp det där. Men kika riktigt noga på min formulering. Det är säkert så att jag behöver styrketräning men jag vet ju inte riktigt vad det är! :)

Anonym sa...

Om jag inte missminner mig så finns det dock spinoffs om Fetts öden och äventyr i bokform... Men det vore ju trevligare med nå´t i visuell form.

ahmed sa...

أكثر شيء يجعل الإنسان توتر نحو مرسوم انتقاله من بيت لبيت أخر هو طريقة انتقال الأثاث معه دون أن يتعرض الأثاث وجميع المتعلقات لأي ضرر من كسر أو تجريح وخلافة، من منا لا يود أن يحمي ويحفظ متعلقاته التي هي أجمل الأشياء التي قام باختيارها قطعة قطعة، فنحن نود جميعاٌ أن يتواصل الأثاث المخصص بنا وكأنه حديث.
شركة نقل عفش
شركة نقل عفش من الرياض الى الدمام
شركة نقل اثاث من الرياض الى الدمام

شركة نقل عفش بالقصيم