2008-10-28

Utflykt


Idag var det utflykt för Elias till Haga parken i Solna. Stort för den lille killen som fick medtaga sin egen matsäck för första gången. Mackor fixades, termosen fylldes med varm choklad och sedan lite extra tilltugg i form av äpplen och lite torkat fruktgodis. Elias såg hel nöjd ut när vi traskade iväg till dagis.

Efter lite överläggande med dagisfröknarna kom vi fram till att även jag och Venla kunde hänga med. Sagt och gjort så gled vi hem och satte på oss lite extra varma kläder och begav oss ner till parken.

Väl där kan man väl påstå att vädret inte visade sig från sin bästa sida men det verkade inte störa barnen nämnvärt. Efter att matsäcken intagits så fick jag tillfälle att prata lite med de föräldrar som haft möjlighet att följa med. Det visade sig att en mamma till Elias dagiskamrat har varit en super-fena på 800m. Tagit ISM-silver, sprungit finnkampen och hade ett fin-fint pers på distansen med 2:05. Säkerligen hade det blivit fleral SM-medaljer om hon inte hade haft oturen att vara aktiv samtidigt som en viss Malin Ewerlöf-Krepp och Maria Akraka.

Det blir så mycket lättare att hålla igång diskussionen när man bara kan snacka löpning och träning!