2008-11-20

Blunder

På min förra resa till Italien, Cremona gjorde jag och Herr Larm en liten blunder(ok då, mest jag). Handbolls-Polacken hade beställt en cappuccino och vi var på väg att göra honom sällskap ute vid fikabordet. Jag fick tag på en barista och beställde två stycken latte, en till mig och en till Herr Larm. Baristan såg på oss med lite skeptisk blick. Vi fattade ingenting. Typiskt turister.

En stund senare fick vi vår beställning. Två glas flyllda med skummad mjölk! Mjerda! Sedan trillade poletten ner. Jag hade ju beställt just detta. Två latte. Inte två caffe latte. Så med ett litet skamset flin på läpparna fick jag beställa in två espresso och hälla ner dem i våra mjölkglas.

Och nej, vi fikade inte mer på det stället under vår vistelse i Cremona.

3 kommentarer:

Unknown sa...

Haha, exakt samma sak hände mig när jag var i Italien. :)

Patrik Engström sa...

Magnus:
Haha, skönt då e jag inte ensam om denna blunder. Låt oss hoppas att jag lyckas bättre med beställningarna denna gång...

jan sa...شركة تنظيف في الكويت شركة تنظيف بالكويت
فني صحي فني صحي في الكويت
سباك الكويت سباك بالكويت

شركة تنظيف كنب الكويت تنظيف كنبات الكويت
ادوات صحيه الكويت ادوات صحيه الكويت
شركة غسيل سجاد الكويت غسيل سجاد الكويت
فني كهربائي منازل الكويت كهربائي منازل في الكويت

شركة تنظيف في الكويت شركة الكويت سيرفيس للتنظيف