2008-11-04

Tvättad

Den är återfunnen!
Mp3-spelaren alltså.

Den låg i en ficka på träningsjackan. Det upptäckte jag igår då jag höll på att vika de nytvättade träningskläderna. Både spelaren och hörlurarna såg skinande rena ut. Det märkliga var att de båda fungerade utmärkt trots en tvätt i 40 grader samt lite torktumling. Jag behövde inte ens ladda batteriet, det var bara att slå på den och lyssna vidare. Så Apple (och Sennheiser) borde nog kanske skriva på sina produkter att de är tvättsäkra till åtminstone 40 grader.

I morse var det lätt distans med Venla i babyjoggern. Dagen till ära så fick jag även sällskap av Herr Larm och hans son Melker. Förvånansvärt hur mycket snabbare passen går då man har lite löpsällskap. Ikväll blir det ytterligare ett distanspass i mörkret innan benen förhoppningsvis är lite sugna på att springa fort igen imorgon.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Tvättar du träningskläderna i 40???? Jag får knappt mina rena med 60 och extra förtvätt. Då och då kör jag dem i 90 för att verkligen rensa dem.

Anonym sa...

Joey verkar svettas mkt...
Min Äppelspelare tål inte regn ens...
/ellinor

Patrik Engström sa...

Joey:
He, du kan ha en poäng. 40 kanske e lite klent men jag skulle nog föredra 60 grader istället för 90. De flesta av mina träningskläder pallar max med 40 grader men till 60 kanske man kan sträcka sig...

Och varför blev det då bara 40 grader för mig? Well, jag brukar välja nåt syntet-program som ställer in allt direkt, så även gradtalet.

Patrik Engström sa...

Ellinor:
Joey svettas mycket för han tränar hårt! :)

Jag måste erkänna att jag blev riktigt förvånad då både min äppelpodd (shuffle) och mina hörlurar fungerade... Fan, lite creds till Apple!

Anonym sa...

Ja 90 skulle jag inte rekommendera egentligen. Det var en engångsföreteelse när jag märkte att flera av mina plagg inte blev riktigt luktfria, och jag tog bara de plagg som jag hade varit tvungen att kassera annars.
60 duger gott, men förtvätt är ett måste, annars luktar de direkt man sätter de på sig.

Patrik Engström sa...

Joey:
Jepp, 60 grader lär det nog bli i fortsättningen. Men då helst utan mp3-spelare. :)

Tröskelkungen sa...

Lyckades med exakt samma bedrift och med samma resultat. Hel spelare vilket var en glad överaskning. Jag har en Sony så det funkar det med.

Grattis till en strålande löpsäsong.

Patrik Engström sa...

tröskelkungen:
Det var som attan! Sony osså? Fan, både Sony och Apple skall ha lite creds för tåligheten i sina mp3-spelare. Frågan är om du tvättade din i 30, 40 eller 60 grader? :)

Tröskelkungen sa...

Det var allt 40 grader för mig också. Har också hittat löparkläder som inte tål över 40 grader.