2008-12-18

Det lackar mot jul...

Well, det drar så smått ihop sig för jul. Det är faktiskt redan den 18e december nu och mindre än en vecka innan tomten (förhoppningsvis) visar upp sitt tryne och en stor säck med klappar på ryggen.

Jul och nyår kommer i sedvanlig ordning firas i Finland hemma hos mormor och morfar tillsammans med Marikas alla systrar och deras barn. Det kommer bli kul och fullt röj var så säkra. Elias har dock uttryckt en viss oro över att tomten inte kommer hitta ändå bort till Finland. Vi har dock försäkrat honom om att det säkerligen finns snälla barn i Finland varvid tomten självfallet måste dela ut julklappar även där. Elias verkade för tillfället nöjd med den förklaringen.

Denna vecka har även gott i julbordens tecken. Givetvis är det trevligt med dessa tillställningar, missförstå mig inte men det ruckar på rutinerna och försvårar träningsmöjligheterna varvid jag fått spränga in lite pass där det finns luckor. I måndags var det julbord med mitt jobb på Wallmans och igår var det julbord på Stadshuset tillsammans med Marika och hennes kollegor. Mycket trevligt sällskap och god mat.

Idag skall dock benen rastas på Sollentuna simhalls löpband. Coachen har aviserat nya backintervaller enligt samma upplägg som förra veckan fast med utökad längd. Istället för 5x2000m så är planen 5x2500m. Återkommer med rapport.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Snart arbete? Skönt att du får börja göra lite nytta igen. När börjar du? Måste veta när jag ska planera in lite arbete i sumpan nästa gång.

Lena sa...

Fast jag kan tycka att det är ganska charmig utmaning att att få till det med träning (för oss båda), barn, jobb, julstök osv. Det blir sena kvällspass, luncher som spenderas i gymet och transportjogg till aktiviteter. Kul, kul;)

Patrik Engström sa...

Jonas:

Jo det drar så smått ihop sig för comeback på jobbet. Dagisinskolningen börjar den 12/1 och beräknas ta knappt två veckor så jag borde vara tillbaka i drift i slutet av januari. Träningsläger då i Sumpan?

Patrik Engström sa...

Lena:

Jo jag håller med dig. Visst är det en utmaning att få allt att gå ihop. Har man bara ett schema så brukar det klaffa och man hinner med alla olika saker.

Unknown sa...

adidas tubular UK
yeezy boost 350
nike air force 1 low
cheap jordan shoes
michael kors outlet
real jordans for sale cheap
yeezys
balenciaga sneakers
yeezy boost 350 v2
gucci belts

Unknown sa...

zzzzz2018.6.9
adidas football soldes
fitflops sale
true religion outlet store
true religion outlet
ralph lauren outlet
prada outlet
giuseppe zanotti sneakers
ralph lauren outlet
mbt shoes outlet
pandora

sandy sa...


ارخص شركة رش مبيدات بالمدينة المنورة شركة رش مبيدات حشرية بالمدينة المنورة
ارخص شركة رش مبيدات بالدمام شركة رش مبيدات حشرية بالدمام
ارخص شركة مكافحة الحمام بالمدينة المنورة شركة تركيب طارد الحمام بالمدينة المنورة