2008-12-22

Förkylt var det här

Lagom till avresan till Finland och julfirandet har jag och merparten av familjemedlemmarna gått och blivit förkylda. Mjerda! Jag har attans ont i halsen och känner mig sådär lagom överkörd. Allt som normalt sett inte tar någon energi blir helt plötsligt ruggigt jobbigt. Vi får se hur pigg man är på Finlandsfärjan idag. Nåväl, huset e städat, alla klapparna inslagna. Nu skall 'bara' klapparna och all packning mosas in i bilen. Det är högst tveksamt om allt får plats.

Så, en förkylning... Upptäckte redan på lördagen att allt inte stod rätt till med kroppen. Jag och Grodlårs-Cedden mötte upp varandra för lite intervaller i Sätra Hallen. Cedden körde 400ingar och jag 600ingar. Totalt sett stod det 16x600m på mitt program. Vi växeldrog varandra i 400m innan Cedden tog joggvila 200m och jag fortsatte intervallen i samma sträcka. Farten var satt till 3:00 per km dvs 36'' per varv. Då Cedden joggat sina 200m på ca 60'' plockade han upp mig och vi fortsatte med nästa intervall vilket innebar att vilan för min del blev ca 25'', alltså suligt kort. Benen var pigga och alerta men pulsen och allmäntillståndet var inte med på noterna. Efter 12 intervaller tvingades jag ta en längre vila då Cedden körde en till 400ing och sedan fullföljde jag mina återstående fyra intervaller.

Nåväl, låt oss hoppas förkylningen ger med sig under julfriden(?).
Får jag inte tag på någe Internet innan julafton så önskar jag er alla en riktigt God Jul!