2008-12-04

Inköp

Så har det börjats.
Inköpen av julklapparna alltså.

Lika bra att få de flesta av de större inköpen överstökade så man slipper den värsta ruschen. Elias och Venlas julklappslistor är gedigna vilket passar ganska bra då man kan sprida inköpen mellan farmor/farfar, mormor/morfar och alla mostrar.

Jag själv har inhandlat en liten tidig julklapp till mig själv. En liten ny MacBook. Jag sålde av min lilla netbook-PC, hostade upp lite mellanskillnad och införskaffade mig sedan min första Apple-dator. Stilig och robust som attan och dessutom helt ljudlös. Borstat aluminiumchassi och en matchvikt på ganska exakt 2 kg gör den till en perfekt surfdator med goda möjligheter att se lite film på. Fram tills nu har jag varit en stor PC-anhängare men på senare år har jag med viss avund sneglat lite på Mac:arna och deras Leopard OS (OSX). Det första intrycket efter några dagars hackande är så gott som uteslutande positivt. Jag tror vi kommer bli riktigt bra polare MacBook:en och jag.

På hemmafronten har det även enats om att vi skall inhandla en core/pilatesboll. Fi fan, det kommer säkerligen svida mer i magen framöver då det skall utföras core-övningar på den. Coach Lamas, Core-Ellinor och Naprapat-Helena måste vara stolta över detta beslut.

Undras var man skall förvara den?

7 kommentarer:

Anonym sa...

Det värsta är inte förvaringen, utan skammen att förklara att "jo, det är jag som skall använda den" för totalt oförstående vänner som undrar "vems fjantbollen är".
Jag är stolt över min...den är lila och mycket tuff.

Patrik Engström sa...

Gurra:

Du har rätt, det kommer inte bli lätt att förklara för icke initierade vänner. De har åt andra sidan förmodligen helt gett upp hoppet om mig ändå då jag mest är ute och springer...

Dunceor sa...

Jag har slutat ta in min Core-boll och yoga-matta. Ligger alltid framme i vardagsrummet nu och folk har redan gett upp hoppet om mig =)

Bollen sätter sina spår helt klart.

Patrik Engström sa...

Dunecor:

Haha, kanske blir det samma visa hemma hos mig. Lika bra att låta bollen ligga framme så man får lite dåligt samvete och kör lite extra core-övningar.

Hoppas bara barnen inte slår ihjäl sig på den bara... :)

Anonym sa...

:-)

Unknown sa...

zzzzz2018.6.9
canada goose outlet
red bottom shoes
nhl jerseys wholesale
salomom shoes
moncler online outlet
dsquared
huaraches
jordans
canada goose jackets
new nike shoes

sandy sa...


ارخص شركة شحن عفش من الدمام لمصر ارخص شركة شحن عفش من الدمام لمصر
ارخص ارخص شركة نقل عفش بالمدينة المنورة ارخص ارخص شركة نقل عفش بالمدينة المنورة
ارخص شركة شراء اثاث مستعمل بالدمام ارخص شركة شراء اثاث مستعمل بالدمام
ارخص شركة شراء اثاث مستعمل بالاحساء ارخص شركة شراء اثاث مستعمل بالاحساء
ارخص شركة شحن عفش من المدينة لمصر ارخص شركة شحن عفش من المدينة لمصر