2008-12-08

Ännu en helg till ända

Helgen bjöd på många roliga inslag där främst två saker utmärkte sig. Först och främst var det Studenternas årsmöte/fest på lördags kvällen. Mäkta fint sällskap och dessutom ett läckert buffébord utan dess like. Lite annorlunda men samtidigt väldigt kul att träffa alla klubbkamrater och samspråka lite med dem då man inte är iklädd tränings/tävlingskläderkläder. Att sedan bara snacka löpning hela kvällen räknas självfallet bara som grädde på moset!

Vad gäller löpningen så blev det två pass på ca 20 km vardera under helgen. Söndagens pass genomfördes tillsammans med Swyzak som slaggat över hemma hos Coach Lamas efter årsfesten. Alltid trevligt med Swyzaks sällskap och dessutom i mina gamla hemtrakter (innan flytten till Silverdal). Trots ganska tidig start och lite seghet pga festen så rullade vi på bra runt Sundbyberg, Kungsholmen och Huvudstastrand. Ganska exakt 4:00-fart vilket får anses som bra då vi trots allt hade en del att snacka om under passet. Det känns som om kropp och ben nu är helt tillbaka efter förra veckans löpvila.

Imorgon är det säsongspremiär för inomhusintervaller i Sätra-hallen. Coach Lamas har skissat upp en stege som ser riktigt intressant ut. Förhoppningsvis får jag sällskap av några klubbkamrater så vi kan växeldra varandra ner till fina tider. Lite initialt orolig över hur kroppen kommer reagera på att plötsligt börja pressa 200m-varv i 2:50 fart då all förberedelse inför höst-maran sprangs i klart beskedligare 3:20-fart. Man kommer säkert må som man förtjänar på onsdag morgon.

2 kommentarer:

Anonym sa...

sho!
Härligt med inomhus träning :P eller inte... själv ska jag göra premier i den nya norrköpingshallen på fredag. //Selleri Yoie!

Patrik Engström sa...

Yoie:
Sho bro'!

Hehe, man blev plågsamt medveten om vilken skillnad det är att köra intervaller strax under tröskelfart mot korta intervaller med mjölksyra upp till öronen. Men det kan bara gå bättre i framtiden!

Hoppas du dammar på ordentligt i Norrköpingshallen!