2008-12-23

Nu skall det tydligen infinna sig lite julefrid

Så, nu har vi anlänt till Mamma Marikas föräldrar strax utanför Helsingfors. Mer snö, mer is och mer kyla. Kort och gott mer vinter. Eftersom det sliter ganska hårt att resa med två barn så har jag beslutat mig för lite löpvila idag vilket jag tycker mig vara värd efter 22 träningsdagar på raken. Imorn tar jag dock nya tag och har lite skön julafton-distans inplanerad på förmiddagen. Sedan blir det fullt röj med hela tjocka finska-släkten som kommer på besök. Det lär öppnas ett tre-siffrigt antal julklappar så vi lär nog hålla på med det till småtimmarna. Nåväl, jag kan tänka mig värre saker att pyssla med!

Båtresan hit förflöt relativt smidigt förutom att det började gunga som attan runt 22-snåret. Gunget berodde dock inte på öset från discot utan från en mindre storm som vi tydligen var tvungna att segla rakt in i. Som tur var hade vi precis hunnit krypa ner i kojs så det hela blev inte så blodigt.

Dagen till ära har herrarna i Kent drabbats av julefrid och bjussat på en ny låt som man kan tanka ner gratis (alltså gratis som i fullt lagligt) via deras officiella hemsa. Gillar man Kent så gör man sig själv en tjänst genom att ladda ner den.
Helst nu på en gång.
Eller som Nike förmodligen skulle formulera sig:
Just Do It!

1 kommentar:

sandy sa...


ارخص شركة مكافحة صراصير بالمدينة المنورة
شركة مكافحة الصراصير بالمدينة المنورة
ارخص شركة مكافحة الصراصير بالاحساء شركة مكافحة صراصير بالاحساء
ارخص شركة مكافحة الصراصير بالدمام شركة مكافحة صراصير بالدمام