2008-12-05

Sötisar

Elias sitter och tittar på Bolibompa.
Pappa Patrik donar i köket med frukosten.

Elias: Pappa, visst är kaniner söta?
Patrik: Ja det är klart att de är söta!
Elias: Hundar och katter är också söta.
Patrik: Javisst!
Pappa Patrik bestämmer sig för att skoja lite med Elias.
Patrik: Pappa är väl också ganska söt?
Elias: Näääeeee...
Pappa Patrik lite nedstämd.
Patrik: Jasså, det var tråkigt att höra.
Elias: Det är bara djur som är söta. Du är ju inget djur!

Vad har jag då lärt sig av denna diskussion? Well, sammanfattningsvis: Pappa Patrik är inget djur och därmed inte heller söt. Eller sett ur en annan synvinkel: Pappa Patrik är inte söt för han är inget djur.

Alltid lär man sig någe nytt.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Har läst din blogg nu i ett par veckor, tack för intressanta inlägg. Imponerad av dina resultat? Hur mycket tränar du egentligen? Precis som du är jag småbarnspappa och det kan vara svårt att få tid till träningen - hur gör du?

Patrik Engström sa...

Grindange:

Hej och tack för pepp! Hur mycket jag tränar? Well, jag tror jag ligger lite under de flesta av mina konkurrenter. Räknar jag snittet för 2008 så ärdet just nu knappt 90 km i veckan. Men bakom dessa siffor döljer sig lite säsongsvila samt några formtoppningar inför viktiga tävlingar där jag drar ner på mängden. Normala träningsveckor i en uppbyggnadsfas är det normalt 10 - 14 mil som gäller fördelat på 7 - 10 pass. Några långpass springer jag i regel inte men eftersom jag fick lite blodad tand efter min maradebut så kanske jag gör en rövare under kommande säsong och lägger in det i programmet så man kommer lite bättre förberedd till en eventuell höstmara 2009.

Och visst är det svårt att få ihop tiden då man har barn. Det är inget snack om den saken. En anna sport än löpning (som man kan börja träna direkt utanför dörren) hade varit omöjlig för min del. Nu är jag pappaledig men då jag jobbar försöker jag köra ett pass på lunchen och ett pass på kvällen. Det gäller att planera veckan in i minsta detalj så lång tid i förväg, då finns det en chans att man lyckas få ihop alla kilometer som skall springas! :)

Lycka till med träningen och dina mål för 2009!

520abc sa...

0622jejebasketball shoes
pandora jewelry
prada shoes
canada goose outlet
canada goose outlet
golden goose shoes
fitflops sale clearance
adidas yeezy
manolo blahnik outlet
golden goose sneakers

Unknown sa...

www0719
toms shoes
ray ban sunglasses
gucci outlet
polo ralph lauren
coach outlet
michael kors outlet
nike air max 2015
kate spade outlet
bape clothing
cheap jordans

sandy sa...

دينا نقل عفش بالرياض دينا نقل عفش بالرياض
ارخص شركة نقل عفش من المدينة المنورة الى مكة ارخص شركة نقل عفش من المدينة المنورة الى مكة
ارخص شركة نقل عفش من الدمام الى جدة ارخص شركة نقل عفش من الدمام الى جدة
ارخص شركة شحن عفش من جدة الى الاردن ارخص شركة شحن عفش من جدة الى الاردن
ارخص شركة نقل عفش من الدمام الى الاحساء ارخص شركة نقل عفش من الدمام الى الاحساء