2008-12-02

Tisdag - soppdag


Tisdagar innebär att öppna förskolan serverar soppa och nybakat bröd (mot en ringa kostnad). Som pliktskyldiga pappalediga Silverdalsbor så ser jag och Herr Larm till att ha hög närvaro vid dessa tillfällen. Det är inte bara vi som resonerar på detta sätt utan det brukar dyka upp en hel del pappor och mammor vid denna matservering. Barnen leker och underhåller nästan sig själva medan vi föräldrar får en välbehövlig break i blöjbytandet och faktiskt möjlighet att ha lite normal konversation sinsemellan. Skönt och stimulerande på samma gång.

Vad gäller Elias så har han gått ner sig djupt i spelet Lego Batman. Lego och figuren Batman är typ det bästa Elias vet och när man kombinerar ett TV-spel med karaktären Batman i Legomiljö är det nästan så att Elias får en stroke. Det blir liksom lite för mycket av det goda. De senaste dagarna har han konstant babblat om spelet och så fort han haft tillfälle fullkomligt sprutat ur sig teckningar om detta. Det har till och med gått så långt att Elias frågat mig om vi på semestern kan åka till Gotham City för att hälsa på Batman himself. Jag råkade någon gång (hrrmmm) i förbifarten nämna att pappa Patrik är polare med Batman (mitt alias är ju faktiskt normalt sett Clark Kent!), något som Elias tydligen lade på minnet till pappas förtret. Hade liksom inte riktigt räknat med det men nu får man liksom stå sitt kast...

Batman
Konstnär: Elias Engström

8 kommentarer:

Anonym sa...

Oj! Det kanske blir lösningen för semestern i år! Vilket bolag flyger dit? Långtbortistan Air?

Anonym sa...

Det är bara att åka till Turkiet:

"On November 7, 2008, Batman Mayor Hüseyin Kalkan began looking into the possibility of suing Christopher Nolan, director of Batman Begins and The Dark Knight, and Warner Bros., distributor of the films, for naming infringement and "placing the blame for a number of unsolved murders and a high female suicide rate on the psychological impact that the film's success has had on the city's inhabitants." No lawsuit has actually been filed."

Anonym sa...

Soppkök för överklass-hemmapapporna i fina området så att hemhjälpen får en dag ledig - vilken sjukt bra idé? ;-) Du är trevlig och lagom snabb när du "springer och löpvilar". Övrig tid är du trevlig och väldigt för snabb! Har du koll på hur långt elljusspåret i Tegelhagen är förresten?

Patrik Engström sa...

n'batha m'bwele:

Haha, jo det lär nog till ett sådant flygbolag för att ta oss till Gotham City.

Patrik Engström sa...

LN:
Det var som själva fan! Maken till desperat borgmästare får man leta efter. Det dyker upp knäppskallar precis överallt!

Patrik Engström sa...

Floppis:

Jepp, det är de föräldralediga och hemlösa som serveras soppkök! Inte mig emot, det är mäkta trevligt och mäkta gott!

Tack för trevligt sällis by the way. Vi får se till att springa på varandra oftare. Skall kolla med herr Larm gällande längden på elljusspåret. Återkommer med besked.

Unknown sa...

zzzzz2018.6.9
ray ban sunglasses
ray ban sunglasses
moncler jackets
yeezy boost 350
christian louboutin shoes
ray ban sunglasses
oakley sunglasses
coach outlet online
michael kors outlet online
ray ban eyeglasses

sandy sa...


ارخص ارخص شركة نقل عفش بمكة ارخص شركة نقل عفش بمكة
ارخص شركة نقل عفش من جدة الى الدمام ارخص شركة نقل عفش من جدة الى الدمام
ارخص شركة نقل عفش من الرياض الى المدينة المنورة ارخص شركة نقل عفش من الرياض الى المدينة المنورة
ارخص شركة نقل عفش من الدمام الى مكة ارخص شركة نقل عفش من الدمام الى مكة
ارخص شركة نقل عفش من الرياض الى الدمام ارخص شركة نقل عفش من الرياض الى الدمام