2009-01-05

Hemfärd

Venla på lekhumör tillsammans med rallyföraren Eemil.

Idag styr vi kosan tillbaka till Sverige efter lite skön återhämtning hemma hos Mamma Marikas föräldrar i Helsingfors.

Under helgen har Elias och sin kusin varit på bio med Morfar medan jag tränade lite och Marika fick lite tid över för shopping. Jag lyckades mygla mig in gratis på ett gym och fick tag på en rätt bra cykelmaskin som jag körde 12x3' med 60'' cykelvila på. Kändes väldigt skönt att få pressa upp pulsen till lite normala och ansträngande nivåer igen. Jag vågade mig även på att testa vaden med några lätta kilometer på löpband och även om vaden är långt ifrån läkt så kändes det ändå överraskande bra.

Väl hemma börjar snart allvaret med inskolning av Venla på dagis samt därefter comeback för mig på jobbet som jag varit frånvarande från sedan augusti 2008.