2009-01-21

Sjukstuga

De senaste dagarna har Elias dragits med hög feber och rethosta som vägrar ge med sig. Förrigår var det dags för Venla att även hon drabbas samma feber och slutligen anslöt sig Mamma Marika till skaran av de sjuka igår då hon trillade in genom dörren efter jobbet. Så nu är man lite Last Man Standing här hemma i det Engströmska hemmet. Vi får se om man lyckas stå emot alla baciluskerna eller om även jag trillar dit.

För att göra det hela lite värre så vaknade Elias upp i natt med mäkta smärta (något som han relativt ljudligt även informerade oss övriga om) i ena örat. Med på tok för mycket utebliven sömn så begav vi oss in till vårdscentralen i morse där det konstaterades att det handlade om en öroninflammation. Så nu har jag pumpat honom full med lite penicillin och hostmedicin (innehållandes morfin!).

Och Venlas inskolning på dagis? Well, den är lagd på is tillsvidare. Speaking of is. Igår fick jag för mig att ploga dubbelpass vilket kanske inte var så himla lyckat då det var iskana på varenda väg i närområdet. Och för att hedra detta lite extra så beslutade jag och Larmen för att under ena passet sträcka på benen i Ursviks mörker. Ni fattar säkert. Det var ruggigt halt. Måste satt någon form av all-time-low-fart på detta kvällspass.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Damn mannen, hoppas du håller dig på benen, både löpandes och sjukdomsmässigt... Men d är mycket skit som går nu, inget snack om saken. Och att övriga familjen repar sig snart nog...

Patrik Engström sa...

Swyzak:

Jepp, än så länge verkar det som om jag klarat mig från den värsta skiten. Lite ont i halsen har jag men ingen feber. Även formen på övriga familjemedlemmar är på uppåtgående!

Unknown sa...

www0719
nets jerseys
canada goose jackets
ray ban sunglasses
rockets jerseys
adidas outlet
cheap jordans
ray ban sunglasses
reebok outlet store
swarovski crystal
birkenstock outlet