2009-02-20

Fokus

Så där ja, skönt med fredag och framförallt skönt med helg. Jag är ju lite ringrostig vad gäller fulla arbetsveckor måndag till fredag då jag spenderade stora delar av 2008 hemma tillsammans med Venla. Nåväl, sakta men säkert vänjer sig skalle och kropp vid de numera rätt fullspäckade och stressiga arbetsdagarna. Lite som att successivt vänja kroppen vid ökande veckormängder. Kan man göra en koppling till löpning så hugger jag direkt.

Dagen bjöd annars på bitigt kallt men vackert vinterväder. Innan lunch kom jag loss och hann med att rasta benen en kortare slinga runt de två sjöarna i Sundbyberg. Vackert så det förslog och lite extra kul att se hur många människor som passade på att åka lite skridskor och skidor på sjöarna. Efter jobbet var det raka vägen till Elias simskola. Lillgrabben är minst i hela gruppen, når som bäst upp till naveln på majoriteten av övriga deltagare. Men i vattnet är han en liten mini-Phelps (utan jointen förstås) och far och flyger fram så pappas hjärta dunkar lite extra stolt. Fin son. Bra med simträning. Men snart flyttar vi fokus till terrängvarv och tartannötande. En pappa måste ju trots allt ta sitt ansvar och göra det som är bäst för barnen. Efter simskolan väntade den traditionesenliga kostladdningen med fredagspizza och cola.

På söndag väntar säsongens andra 3000m-lopp under tävlingen Formenkollen som även fungerar som IDM. Benen har känts bra nu en längre tid och jag har fått träna på under några veckor utan avbrott för ledsen vad. Siktet och ambitionen är högre ställt denna gång och jag känner mig riktigt sugen på att få en bra genomkörare. Startfältet tyvärr lite tunt ut så det lär bli en del soloplogande. Jag hoppas dock att det trillar in några goda efteranmälningar så man har några att växeldra tillsammans med under loppet.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Tunt startfält?!?! Låtsas att du är tjej i några helger!

Anonym sa...

En helt annan fråga; får jag länka hit från min blogg?

Patrik Engström sa...

Sussie:

Jag känner mig trygg i min sexualitet. Jag behöve inte låtsas att jag är tjej! :)

Nä men skämt åtsido så är det självfallet tragiskt när det bara är tre som kommer till start. Fattar inte hur det kommer sig att DM fått så låg statusstämpel i Stockholm.

Patrik Engström sa...

Gurra:

Självklart får du länka hit!

chenlina sa...

patriots jerseys
prada outlet
tommy hilfiger outlet
converse shoes
pandora rings
jordan 6
louis vuitton handbags
manolo blahnik
jordan 3
polo outlet
chenlina20170426

Unknown sa...

coach outlet store online
birkenstock clogs
michael kors handbags outlet
coach factory online
oakley sunglasses cheap
nike huarache black
nike cortez ultra
adidas ace
nhl jerseys wholesale
kobe 12 shoes
2017.5.26chenlixiang