2009-02-11

So much to do, so little time

Sen bloggpost som attan men den hamnar på rätt sida tolvslaget så jag kommer undan med ett nödrop. Ursäkter? Well, en riktigt busy dag från arla tidig morgon till sen kväll.

Först dagislämning.
Venla har verkligen kommit in i dagisrytmen. Avlämningen till dagisfröknarna går som en dans. Venla kilar glatt in till sina lekkamrater och kvittrar av förtjusning. Pappa kvittrar han också fast mest av lättnad. Tänk vad mycket lättare det att åka till jobbet då man vet att barnen trivs och har det bra på dagis.

Sedan jobb.
Jobb med mycket strul. Idag var det typ ett steg fram och två steg bak. Det var på näppen att jag inte hann ut och rasta benen på lite distans vid lunch men det lyckades jag mygla mig till. Distansen de senaste dagarna har verkligen gått bra. Kroppen lite nerkörd på mängd och kryddad med tävling och intervallpass. Men ändå rullar jag runt på distanpassen i halkan på sub 4-fart. Skumt.

På eftermiddagen var det träff med resebyrån för riktlinjer och planering av konferensresan till Japan. Jag har ett ord för det: Pepp!

Sedan hem, lek och läggning av barn. Ett kortare distanspass i kylan och mörkret innan resväskorna skulle packas. Imorgon bär det nämligen av till Ramundberget för lite skidåkning. För de andra alltså, jag brukar mest harva runt på isiga och smala landsvägar där bilisterna tutar på mig stup i kvarten. Långlöpning verkar inte vara deras mumma. Hur som helst så blir det kul med fjällresa. Barnen skall rastas i skid- och pulkbacken. Vi reser upp med Mamma Marikas jobb där resa, boende, mat och liftkort är prepaid för de anställda med respektive familj. Jag har ett ord för det: Pepp!

Och just det, nu höll på att glömma bort gårdagens intervallpass! Igår var Swiss-Alpine-Buuden nere på Stockholmsbesök. Vi jobbar inom samma koncern och brukar då vi träffas passa på att träna lite tillsammans. Det vore väl skam annars. Jag lurade med honom till Sätra där vi plogade sex stycken tusingar i tilltänkt 2:50-fart. Buuden är en mäktig löpare, därom råder inga tvivel. Men syra-intervaller i 3000m-fart skiljer sig trots allt lite från hans femtimmarspass så jag tror det blev en tuff genomkörare för oss båda. Hur som helst så lade jag de fem första tusingarna på 2:50–2:51 men var riktigt seg på sista som rann iväg till höga 2:54. Ståvilan var alternerande 2 respektive 3 minuter.

Nu sömn.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Bra pass! Du verkar på G ordentligt nu så jag förväntar mig ett mindre stordåd på DM. Det större stordådet sparar vi till skaune i sommar. Aight?

Patrik Engström sa...

Laser:

Well, formen är lite gryende. Får jag bara lite kontinuitet i träningen och inga fler sprängda vader så skall nog formen sakta vara på uppåtgående. Låt oss hoppas på goda klubbinsatser på DM och sedan stygga tider på de kommande SM-tävlingarna (tänker främst på TSM och stora-SM). Aight?

Dunceor sa...

Hmm är Stor-SM i Skåne i sommar? Låter intressant, då ska jag allt åka och titta =)

Patrik Engström sa...

Dunecor:

Please do come and watch! Då får jag se till att skärpa till mig lite extra när man har finbesök på läktaren.

Unknown sa...

michael kors outlet online
coach outlet store
jordan shoes
burberry outlet
mulberry outlet
hollister clothing store
pandora outlet
louis vuitton
moncler outlet
jordan 13
20161215caihuali

chenlina sa...

chenlina20170207
new england patriots jerseys
ralph lauren
gucci outlet
kate spade outlet
ugg boots
oakley sunglasses
louis vuitton
louboutin outlet
ray ban sunglasses
the north face jackets

chenlina sa...

coach outlet
knicks jerseys
oakley sunglasses
warriors jerseys
christian louboutin uk
louis vuitton outlet
coach outlet
prada sunglasses
air jordan 14
replica watches
chenlina20170426

Unknown sa...

coach factory outlet
true religion outlet online
oakley outlet
pandora rings
cheap ray bans
christian louboutin
air jordan shoes
coach outlet
coach outlet
oakley outlet
2017.5.26chenlixiang