2009-03-04

Alla dessa möten

Well, vad kan man säga? En attans busy vecka som går i temat möten, möten och mera möten. Veckans arbetsdagar kan sammanfattas enligt följande:

Mån: Föräldramöte på Elias dagis
Tis: Utvecklingssamtal med Venla och Mamma Marika har företagsmöte
Ons: Föräldramöte på Venlas dagis
Tor: Pappa Patrik har företagsmöte
Fre: Simskola för Elias

Således ideliga kvällsaktiviteter.
Familjen avser sammanstråla för gemensamma middagar och umgänge på lördag.
Hoppas barnen kommer ihåg familjekänslan då.
Och när är det tänkt att man skall hinna mata 12 mil löpning?

Nu kanske jag låter grinig men det är jag inte. Bara att stoppa huvudet under armen och inte känna efter så mycket. Ungefär som på slutet av ett intervallpass. Annars sprang jag på dagens pepp då jag bläddrade igenom Sollentunas lokaltidning. Det verkar äntligen som om politiker och andra inblandade parter fått arslet ur och nu börjat konkretisera bygget av en inomhushall i nära anknytning till Sollentunavallen. Jag lär nog inte tyvärr kunna dra fördel av bygget men Elias, Venla och andra barn i norrort kommer säkerligen frodas och pressa hårda intervaller där. Och Pappa Patrik kommer stå vid ringside och skrika varvtider. Sådana tankar värmer lite extra i hjärtat så här mot slutet av en kall grå och ruggig dag.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad då?! Löpningen kommer du väl hålla på med resten av livet? Du borde väl kunna använda dig av den där hallen.

Patrik Engström sa...

Anonym:

Ha, well låt oss hoppas det. Självklart kommer jag springa så länge benen bär mig men frågan är om man på ålderns höst kommer hålla på att nöta inomhusintervaller?