2009-03-02

And the Winner is...

Så var röstningen avgjortd. Två lyckliga personer lyckades med konststycket att pricka in rätt segrare. Eller så var det bara en person som essade frågesporten. Coach Lamas hävdar nämligen bestämt att han stod för båda rösterna. Vi låter honom hållas. Om jag grinar och frågar för mycket finns det stor risk att han drar in mina favvis intervallpass, dvs 10x1000m.

Adil Bouafif, en av Hässelbys många importförmågor, tog hem segern i herrarnas 3000m under helgen. Bakom honom spurtade Tjecken, förlåt Käcken ska det vara, ner Wallerstein och tog hem silvret. Det blev även som jag anat, dvs att Walleräng valde att springa 1500m vilket kanske inte var ett så klokt val med tanke på att han själv fick stryk på en annan av Hässelbys importförmågor (Adnan Agar). Hässelbys importtjänstemän måste jubla av glädje och förtjusning. Ni hör kanske mitt sarkastiska tonfall? Hur man kan bli svensk mästare i friidrott utan att vara svensk medborgare anser jag vara helt absurt. Nog skall SM vara öppna mästerskap för att höja nivån men då jag ställer mig på starlinjen på ett SM förväntar jag mig kriga om placeringarna mot svenskar. Skall be att få återkomma till detta i någon framtida post.