2009-03-17

Äppelpodd-uppdatering

På fredag är det release för GTA - Chinatown Wars.

Dags för en liten uppdatering om vilka talböcker som rullat runt i Äppelpodden på sistone. För tillfället är det Dödergök av Katarina Wennstam som plogas igenom under distanspassen. Än så länge håller den hyfsad klass och lättar upp passen en aning. Boken innan var dock en rätt seg och slitsam historia; Kinesen av Henning Mankell.

Fick även lite blodad tand efter helgens biobesök då vi såg Män som hatar kvinnor. Det mesta i roman-väg har det senaste året känts taffligt och urvattnat. Vakumet efter Stieg Larsson Millennium trilogi är stort. Så pass stort att jag överväger att lyssna om böckerna efter Dödergök. Andra tänkbara alternativ är Nattfåk av Johan Theorin och Tusen strålande solar av Khaled Hosseini.

På spelfronten börjar spelen hopa sig nu på hög. Hinner tyvärr inte spela av dem i den utsträckning jag önskar. Återutgivningen av Chrono Trigger på NDS är dock en uppfriskande fläkt från det pixelperfekta 80-talet. Killzone 2 till PS3 vill inte riktigt lyfta till den nivå jag hoppats på så risken finns att spelet kommer fortsätta ligga på hyllan och samla damm. Spelet som rullar mest nu i vardagsrummet är det helylle japanska rollspelet Persona 4 som faktiskt är något så ovanligt som ett PS2-spel. Ikväll ska jag dock försöka ta tag i Resident Evil 5 som lite oväntat fått kliva åt sidan för just Persona 4. Osså släpps Grand Theft Auto - Chinatown Wars till NDS på fredag. Pepp!

3 kommentarer:

Karin Cobra sa...

Nattfåk av Johan Theorin gillade jag väldigt mycket! Rekommenderas!

Patrik Engström sa...

Karin Cobra:

Ah, kul att du säger det. Jag är på slutet av Dödergök och det lutar nog åt Nattfåk efter den!

Unknown sa...

zzzzz2018.6.9
canada goose outlet
red bottom shoes
nhl jerseys wholesale
salomom shoes
moncler online outlet
dsquared
huaraches
jordans
canada goose jackets
new nike shoes