2009-03-05

Den ultimata prövningen

Så här fin bild var det... på kartongen alltså.

Nej, rubriken till dagens post refererar inte till marathonlöpning utan till det faktum att jag inte kan packa upp min nya TV förrän imorgon kväll. För en teknik-freak som jag är detta nästan tortyr.

Jobbade hemifrån idag på förmiddagen för att kunna öppna dörren åt DHL då de kom konkande med min nya familjemedlem. Men sedan började prövningen. Tillbaka till jobbet och dessutom företagsmöte på Kaknästornet under kvällen. Sedan ytterligare en till arbetsdag som avslutas med lite löpning och Elias simskola innan jag, om ögonen fortfarande är öppna, runt 21-snåret på fredagskvällen äntligen får packa upp TV:n. Jag vet inte om jag har styrka i mig att uthärda detta. Tanken på ny 46tum högupplöst LED-bild i 100Hz får det att vattnas i munnen på mig. TV:n är ju trots allt hemmets i särklass viktigaste möbel. Tänk vad snäll jag är mot min HTPC och alla mina TV-spelskonsoler som får möjlighet att koppla upp sig mot fin TV:n.

Igår var det även tänkt att jag skulle springa lite snabbt och hårt på löpbandet. Kroppen har känts sig mycket sliten de senaste dagarna då jag kört en hel del mängd och även sovit dåligt. Det hela är lite märkligt. Jag lägger mig och är mäkta trött men lyckas på någon skum vänster inte somna. För mycket som snurrar runt inne i skallen? Vet inte men rejält störande är det. Hur som helst så präglade denna trötthet mig på bandet. Planen var att köra en snabbdistans över 10km i varierande fart och lutning. Jag följde detta till 5km innan jag tvingades ta 10-20'' ståvila mellan tusingarna dels för att ställa in bandets fart och lutning och dels för att hinna återhämta mig lite.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag blir lite nyfiken på hur mycket den där tv:n kostade.

Patrik Engström sa...

Anonym:

Knappa 20 loppor fick jag hosta upp. Worth every penny! :)