2009-03-13

Fredag den 13e

Ok, fredag igen! Alltid en najs känsla även om den teoretiskt kan överskuggas av faktumet att det är fredagen den 13e. Inne på 20e raka träningsdagen och kropp och ben börjar så smått gnälla och tigga lite om vila. Vi får se om jag förbarmar mig och lyssnar. Först ska det dock plogas revanschintervaller på gymmet vid Sollentuna simhall. Sedan ska det distansas lite på lördag innan det vankas långpass med fartökning sista 30 minuterna på söndag. Förhoppningsvis har ännu mer snö smält bort tills dess.

Annat pepp som inträffar idag: Ytterligare ett kapitel i Capcoms horror-spel-serie släpps idag: Resident Evil 5. Jag har stora förväntningar då den fjärde delen var mäkta bra och tog serien till nya höjder. Dessutom släpps ett RPG-spel vid namn Persona 4 som fått mycket god kritik. Två fina spelsläpp på en och samma dag. Sweet! Mindre sweet är att jag inte är på det klara med när jag ska skaka loss tid att hinna spela dem. Osså har jag ju redan Killzone 2 som ligger hemma och samlar damm.

Sista peppet för dagen tillfaller maträtten pizza. Som traditionen bjuder är det således dags för fredagspizza till middag!