2009-03-11

Mardröm

Drömde en mardröm i natt.
Har inte lyckats skaka av mig obehaget den lämnade efter sig.

Det var tävlingsdags och precis som vanligt var jag lite små stressad innan start. Det spelar egentligen ingen roll hur lång tid i förväg jag anländer till tävlingen, jag hamnar alltid i tidsnöd med uppvärmningen. Kort innan start är extra stressigt och dags att ta av sig överdragkläderna och sedan få på sig shorts, tävlingslinne och sist men inte minst de fjäderlätta tävlingsskorna. Under hela drömmen hade jag en vag känsla av att nåt var på tok och allt uppdagades då jag plockade fram skorna ur skopåsen.
Fel färg, fel märke, fel viktklass.
Kort och gott fel skor!

Kort efter detta vaknade jag till med ett ryck.
Kallsvettig.
Huuu...

Kommer nog kontrollera skopåsen med tävlingsskorna en gång extra innan nästa tävling.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Ja hehe, det vore inte så kul om man fått med spikskorna när man ska springa halvmara på asfalt eller nåt...

Anonym sa...

Ha ha! :-) då tycker jag nog att det var värre när jag gick på mellanstadiet och hade bad på schemat i skolan. När jag stod i omklädningsrummet såg jag att mamma packat pappas badbyxor istället för min baddräkt! :-)

Magnus sa...

Hade med mig två vänsterskor vid senaste gymbesöket...illa!!

Tröskelkungen sa...

Ha ha, känner igen drömmen. Som orienterande junior drömde jag säkert 20 gånger att jag kom till start i stövlarna..... INTE fjäderlätta.

Patrik Engström sa...

Medeldist:

Haha, nä det skulle verkligen inte vara nån höjdare. Jag brukar iofs akta mig noga för spikskor, de har en tendens till att smula sönder mina vader. Men på kortare distanser har man liksom inget val om man vill spara in några sekunder! :)

Patrik Engström sa...

Karin Cobra:

Det var väl snällt av din mamma! :)

Jag undrar hon hade packat ner din baddräkt till din far då han skulle till simhallen!

Patrik Engström sa...

Magnus:

Ha! Jag läste och såg bilden på din bloggpost om detta. Hur gick det på passet? Du körde väl ändå?

Patrik Engström sa...

Tröskelkungen:

Ok, skönt att fler än jag har den typen av mardrömmar. Det ska väl till orienterare eller löpare för att komma i rätt sinnesstämning! :)

Unknown sa...

www0927

coach outlet online
ed hardy uk
christian louboutin
vibram five fingers
champion clothing
canada goose jackets
ugg boots
jordan clothing
canada goose outlet
pandora outlet
Unknown sa...

2018929 leilei3915
pandora charms
michael kors outlet clearance
coach outlet store online
ugg outlet
mont blanc pens
canada goose jackets
nike outlet online
nfl jerseys wholesale
fred perry clothing
canada goose outlet store

5689 sa...

zzzzz2018.10.11
christian louboutin shoes
coach handbags
air max 90
reebok outlet
fidget spinner
coach outlet
fitflops clearance
coach outlet
coach outlet
clarks shoes