2009-03-26

Seg vilodag

Suligt seg arbetsdag idag. Känns som om timmarna kryper fram. Till på köpet har jag fått för mig att det är fredag idag vilket det naturligtvis inte är. Hade smakat bra med hemgång om någon timme för lite helgavkoppling.

Nåväl, lyxar till det ändå med en vilodag idag. Måste låta kroppen återhämta sig lite efter några tuffa träningsveckor. Till på köpet råder det sjukstuga hemma då Mamma Marika vältajmat till Premiärmilen kraftigt insjuknat i någon förkylning. Själv går jag omkring på nålar och känner efter i varje andetag om jag själv åkt på en infektion. Kanske läge att införskaffa en gasmask?

Osså pågår det sedan tid tillbaka en kraftig och livlig debatt i media om löparbanornas vara eller icke vara på Stadion. Hela debatten känns skev från början. Att slänga ut friidrotten från arenan som mestadels är förknippad med just friidrott känns helt orimlig. Att arenan sedan är K-märkt borde liksom vara spiken i kistan för de som förespråkar ombyggnation och borttagande av löparbanorna. Men icke. Jag kanske är naiv, men jag trodde liksom det var hela poängen med att K-märka en byggnation. Att förhindra att nån jeppe får för sig att riva eller bygga om den i en stil som inte matchar dess ursprungliga skick och konstruktion.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Damn mannen, håll dig frisk nu... Vore bååring om även du ev. får hoppa över utomhuspremiären... Så lev som du lär... Dvs cola och Hus... The Dr. it is!

Patrik Engström sa...

Swyzak:

Well, jag höll mig frisk men kom till start helt utmattad efter en extremt påfrestande helg med högljudda barn som körde slut på mig! Trist med din egen sjukdom men nu gäller det att bli frisk snabbt!